Skalda81 Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 Dobrý den,prosím o radu,koupil jsem Fábii 1 řady a tchán který byl majitelem předemnou si nechal vyměnit přední světla za nové. Když jsem začal auto používat já tak jsem zjistil že autu špatně svítí dálková světla.Nepomohlo ani výměna žárovek za kvalitní ani seštelování světel.Připadá mi že svítí hodně rozptýleně a ne tak jak by měla.Prosím měl jste někdo takoví to problém.Prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 A s čím to srovnáváš? Se stavem před výměnou světel, nebo s jinýma autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 No, kdyžtak to vyfoť. Jestli tchán nenechal vyměnit světla za nějaký rádoby tuningový angeleyes apod., nedovedu si představit, proč by to mělo svítit blbě. :) Ale je důležitý s čím porovnáváš, jak píše Wittmann. Potkávačky se ti zdají OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalda81 Vloženo 15. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Podle tchána jsou to origo světla na Fábii 1, vyfotím to večer až pojedu s práce.Na netu psali někteří že může být pootočená žárovka,že když je blbě natočená tak svítí špatně.Nevim měl jsem před tím Opla Corsu a ta svítila teda o hodně lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Každý auto svítí jinak - to nemůžeš srovnávat. Fabie má podle mě na svoji dobu relativně slušný potkávací světla a tím pádem efekt dálkových už není tak výrazný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalda81 Vloženo 15. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Ok,to je mi jasné ale myslím si že zrovna Corsa je docela starej krám a svítí daleko lépe,ale dneska to vyfotím a schválně co na to řeknete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.