Mates0711 Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Zdarec borci, dokázal by někdo pomoct... sháním el. svazek z ŘJ do kabiny. Octavia 2015 2.0 TDI CRM 110 kw č. svazku 5E1 971 058 A. Pár vrakovišť jsem navštívil a zatím se nedaří sehnat...navštívil jsem i Škodovku a výroba svazku 37 tisíc... Díky za jakoukoliv pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 El. svazky jsou celkově problém... Nové stojí ranec, na vrakárně se s tím nikdo nesere. Zkoušel jsi poptat výrobu u někoho zde na fóru? Ferda25, Cosby, Rolbař apod.? Možná by ti mohli pomoct, jsou to šikovní kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates0711 Vloženo 18. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 dneska jsem se zaregistroval.... tak zkouším. Díky za info, napišu klukum a zeptám se :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xfire Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Skus allegro/ebay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates0711 Vloženo 19. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 už jsem koukal...a bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 měnit celý svazek je velmi ošemetná věc, nikdy nevíš v jakém stavu bude ta náhrada, respektive, jak pečlivý byl někdo při demontáži. Také nemáš jistotu, že bude zcela identický. A hlavně je to zbytečně pracné. Proč ho chceš menit? Předpokládám, že máš problémy pouze z nějakou částí - svazek se dá opravit, částečně natahat nové dráty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.