Publikováno Listopad 20, 20186 r Ahoj panové, poprosím o radu zda nemáte někdo zkušenosti. Dnes při cestě z práce za sněžení se cca po 20km rozsvítila kontrolka ASR a začla blikat kontrolka žhavení. Otáčky byly hodně nepravidelné a po dojetí domů a vypnutí mtoru se mi již nepodařilo nastartovat - motor se točí ale nechytne. Mám Octavii 2.0 TDI DSG. Bohužel diagnostiku nemám...prosím o radu čím by to mohlo být. Děkuji za jakoukoliv informaci EDIT : zkoušel jsem to jakmile motor vychladl a šel nastartovat v pořádku...ale bojím se že se to bude opakovat .... :( Upraveno Listopad 20, 20186 r od Tomáš Bogumský
Listopad 20, 20186 r Autor Děkuji za odpověď - za 30 min má přijet známej s VAGem - tak napíšu co a jak :)
Listopad 20, 20186 r Autor Dle Vagu to házelo pouze sporadickou chybu..nic konkrétního neboli žádná závada se tam neukázala - dle VAG v pořádku.. :(
Listopad 20, 20186 r Autor Pravda - ale divný že za tepla měl problém..ale po hodině co vychladnul naškočil jako hodinky ...
Listopad 20, 20186 r Autor Aha..super..díky za vysvětlení - uvidím jak to bude pokračovat - napíšu kdyby něco. Prosím ostatní zda jste se s něčím podobným setkali napište také - Děkuji moc! ;)
Listopad 20, 20186 r Než začneš něco měnit, zkus ještě zkontrolovat vedení k tomu čidlu. Ale tímto už mé znalosti končí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.