Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

čau octáváci.Na stránky kolegů www.octavia.profitux.cz jsem umístil foto a návod na osvětlení vnitřních kliček u octavie 01.Mrkněte a zhodnotte tuto upravu.dal bych to sem jen nevím jak se sem cpou fotky.Někde jsem se tu taky ptal jak se ukládá fotka k mému jménu a nikdo neodpověděl.Při kliknutí na zobrazení tam je ale neobjeví se u příspěvku.?!

No vypadá to fakt dobře. Uvažuju o tom taky. Jenom bych chtěl vědět proč jsi tam dával ty odpory a jaký to jsou.

:o

post-25-1161373933.jpg

• Autor

já do elektra moc nedělám,ty odpory jsou tam kvůli tomu aby se ty diody neodpálili(prej).dali mi je v prodejně k tomu a po proměření jsou to tuším 470.Jinak potřebuješ jeden odpor na jednu diodu.Díky za chválu.čago. :D

Tsk fotky ulozit - JPG jdou

post-25-1161378001.jpg

Upraveno od Host

• Autor

čau,nevím jak jsi to myslel jako že jsem ty fotky dát můžu?jak?to jen přidám sem ke zprávě? nebo....nechápu.

post-25-1161789611.jpg

Upraveno od Radek Otmar

• Autor

ach so!tak takhle!tak tohle je moje kočka.

post-25-1161790199.jpg

Upraveno od Radek Otmar

Pekna krasavice

• Autor

DĚKUJU!Příští rok snad už budu mít na alu kola. :)

Strasne bych byl rad, kdyby tady vzniklo nejake TEMA - Moje OCTAVKA a fotky :(

Tak v tom nevidim problem... Kontaktuji admina at to zalozi... ;)

Tak v tom nevidim problem... Kontaktuji admina at to zalozi... ;)

To jako fakt?

............. ja jen tak, ze by to asi melo velky uspech. Doufam ze ano. Kazdy se rad pochlubi B)

Neco jako je diskuse Fabia : Vaše Fábie

já do elektra moc nedělám,ty odpory jsou tam kvůli tomu aby se ty diody neodpálili(prej).dali mi je v prodejně k tomu a po proměření jsou to tuším 470.Jinak potřebuješ jeden odpor na jednu diodu.Díky za chválu.čago. :D

Presne tak odpory se davaj aby snizili protekajici proud LEDkou.Normalni LEDky jsou delany na 20mA a kdyby se pripojili rovnou tak zhori.Tech 470 ohmu vychazi na 25mA,pri 12V.Je to vic nez doporucujou vyrobci ale ledka to vydrzi.Jen bude svitit 9roku misto 10ti :D ,ale ona svit i po 10 rokach ale mensim svitem.

Upraveno od octavka19tdi

Něco jako zloději všech zemí vyberte si??? Pozor na tzo, kucííííííí :blbec:

Asi tak. :palec2:

Presne tak odpory se davaj aby snizili protekajici proud LEDkou.Normalni LEDky jsou delany na 20mA a kdyby se pripojili rovnou tak zhori.Tech 470 ohmu vychazi na 25mA,pri 12V.Je to vic nez doporucujou vyrobci ale ledka to vydrzi.Jen bude svitit 9roku misto 10ti :D ,ale ona svit i po 10 rokach ale mensim svitem.

Není to o omezení proudu ale o snížení napětí na diodě. Odborně se tomu říká předřadný odpor. Dává se tam proto, že LED diody jsou standardně dělané na napětí kolem 2,5V a těch 12V je pro ně samotné trochu moc a shoří. Ten odpor sníží napětí na diodě z těch 12V na těch 2,5V a je to. :palec2:

Na druhou stranu toto je naprosta pravda... Velika dopomoc temto individuum... ;)

Na druhou stranu toto je naprosta pravda... Velika dopomoc temto individuum... ;)

A ta brzda se stejne neposere :p

TAk si zamáznete spz. Fábiákům se auta taky nestrácejí. A jde to udělat i tak že to budou vidět jen registrovaný uživatelé. Mě se to u fábiáků líbí, že si v těch tématech konzultují svoje upravy

Registrovat se tu muze kazdej kdo tudy prolitne... :disgust:

TAk si zamáznete spz. Fábiákům se auta taky nestrácejí. A jde to udělat i tak že to budou vidět jen registrovaný uživatelé. Mě se to u fábiáků líbí, že si v těch tématech konzultují svoje upravy

mně se toho na světě líbí

Tak si to nechte pojistit proti krádeži a můžete se chlubit bez starostí :D

Zdarec! Ten odpor se pájí přímo na tu diodu a na plus nebo mínus? A z jakého matroše jsou ty kabliky (Cu, Al nebo....) ? Díky za odpověď. :huh:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.