Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den, mám dovezené auto se švýcarska a zjistil jsem že je auto obute na 19"kolech RS Xtreme a potřeboval bych k nim typový list, nemá ho někdo náhodou doma ? 

Finančně se odměním nebo podle domluvy.

Screenshot_20181029-213515_Instagram.jpg

Vloženo
před 3 hodinami, Lukason napsal:

Typový list na originální kola nelze oficiální cestou zapsat ;)

Ale dá se sehnat na stejnorozměrová kola a tím pádem by pak s nima nemusel být problém ne ? 

Vloženo

@Dreamz .... tva otazka znela ale na 19" kola XTREME, ne na stejno rozmerova kola :)

Pokud sezenes na stejnorozmerova a na technicky nechytis nejakyho chytryho technika co se vyzna, tak jsi samozrejme v pohode ;)

Nezapomen ale, ze k Typaku potrebujes nedilnou soucast a to vyjadreni KBA.

Vloženo
Před hodinou, Lukason napsal:

@Dreamz .... tva otazka znela ale na 19" kola XTREME, ne na stejno rozmerova kola :)

Pokud sezenes na stejnorozmerova a na technicky nechytis nejakyho chytryho technika co se vyzna, tak jsi samozrejme v pohode ;)

Nezapomen ale, ze k Typaku potrebujes nedilnou soucast a to vyjadreni KBA.

Jasný, mě jde jen o to abych ty kola zapsal, a bylo mi sděleno že mi stačí typak-> vyjádření technika na stk-> zapsání.O vyjádření KBA nic nevím, tak hledám tu  nejlepší  cestu jak na to. 

Vloženo

@Dreamz keď požiadaš výrobcu alebo zástupcu výrobcu vozidla ,ten ti za poplatok vydá potvrdenie na daný rozmer,za predpokladu že sú výrobcom schválené pre daný typ vozidla,potom ich bez problémov  zapišeš .K originálom neni žiadny papier.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...