Dreamz Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Dobrý den, mám dovezené auto se švýcarska a zjistil jsem že je auto obute na 19"kolech RS Xtreme a potřeboval bych k nim typový list, nemá ho někdo náhodou doma ? Finančně se odměním nebo podle domluvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Typový list na originální kola nelze oficiální cestou zapsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamz Vloženo 20. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 před 3 hodinami, Lukason napsal: Typový list na originální kola nelze oficiální cestou zapsat Ale dá se sehnat na stejnorozměrová kola a tím pádem by pak s nima nemusel být problém ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 @Dreamz .... tva otazka znela ale na 19" kola XTREME, ne na stejno rozmerova kola Pokud sezenes na stejnorozmerova a na technicky nechytis nejakyho chytryho technika co se vyzna, tak jsi samozrejme v pohode Nezapomen ale, ze k Typaku potrebujes nedilnou soucast a to vyjadreni KBA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamz Vloženo 20. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Před hodinou, Lukason napsal: @Dreamz .... tva otazka znela ale na 19" kola XTREME, ne na stejno rozmerova kola Pokud sezenes na stejnorozmerova a na technicky nechytis nejakyho chytryho technika co se vyzna, tak jsi samozrejme v pohode Nezapomen ale, ze k Typaku potrebujes nedilnou soucast a to vyjadreni KBA. Jasný, mě jde jen o to abych ty kola zapsal, a bylo mi sděleno že mi stačí typak-> vyjádření technika na stk-> zapsání.O vyjádření KBA nic nevím, tak hledám tu nejlepší cestu jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 A COC k autu nemas? Ak boli tieto kolesa vo vybave, mali by byt zapisane aj v COC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamz Vloženo 22. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 před 17 hodinami, misor1994 napsal: A COC k autu nemas? Ak boli tieto kolesa vo vybave, mali by byt zapisane aj v COC Ten bohužel nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 Neumíš číst a dodržovat pravidla fora? Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siroma Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 @Dreamz keď požiadaš výrobcu alebo zástupcu výrobcu vozidla ,ten ti za poplatok vydá potvrdenie na daný rozmer,za predpokladu že sú výrobcom schválené pre daný typ vozidla,potom ich bez problémov zapišeš .K originálom neni žiadny papier. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.