Kebas Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Rychlá upravička a možná bych do něj i v reálu šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 Ty voe až mi nazkočila husí kůže B O M B A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal71717 Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 Dám 1000000 tomu kdo mi na to otevře kapotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Tohle bych řešil až by se realizovala reálná podoba. Ve VT se na tohle nekouká kde co a jak otevřít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak tohle sem nasel nekde na netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Září 2010 Sdílet Vloženo 25. Září 2010 Nejsem výtvarník, ani se nekamarádím s Fotokrámem nebo Zonerem, tak jsem jen chvíli klikal v "Malování" a ptám se na názor publika - omlouvám se za neumělou grafiku, jde mi o ideu úpravy - jak by se komu líbil "Long-roomster"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 25. Září 2010 Sdílet Vloženo 25. Září 2010 To je skoro jako VW Caddy? Prodlouzena verze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 (editace) O tomhle obrázku mi jistý člověk řekl, že mu to přijde jako Dacia Logan v kombíku. Samozřejmě, je to jen myšlenka, musel by se odpárat ten šílenej zadní nárazník, co vypadá jak pysk havajskýho domovníka, zadní výztuha by musela přejít do podlahy, musely by se změnit//přemístit zadní skupinovky a 5. dveře rekonstruovat na otevírání do boku, možná i na dvojkřídlové - stávající zvedací teda moc praktické nejsou, při prodloužení aby nákladová hrana byla v úrovni podlahy kufru, by byly ještě horší. Vzhledem k delší povrchové proudnici by to mohlo prospět i aerodynamice, podobně jako to pomohlo u Favorita - Forman bez dalších aerodynamických prvků má Cx menší, než krátká verze. Každopádně by se muselo upravit i "naladění" náprav, protože by to změnilo rozložení hmotnosti... A nevím, jak a jestli by se u prodloužené verze dala udělat nižší a plošší nádrž, aby se dala do kufru umístit případná 3. řada sedadel, čímž by vzniklo MPV s maximálně 7 místy (2+2+3). Fakt je, že koncern už takový vůz vyrábí, takže by zkonstruování podobné verze nebyl problém. Spíš jde o to, jestli by se podobná aktivita zamlouvala ve Vlkohradě... Editováno: 26. Září 2010, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 Značně mne nastolicoval kolega v rachotě, když si otevřel hubu na téma design Roomstera. Konkrétně se mu nelíbí jiná linie bočních oken v předních a zadních dveřích nahoře i dole - doslova prohlásil, že mu to auto přijde jako jézeďácky ve stodole sbastlený z odříznutýho předku dvojkový fábule a škatulovitý prdele z nějaký dodávky. Tak jsem se trochu pokusil naznačit, jak by se poměrně jednoduše s využitím optického klamu dala "změnit" linie oken - kdyby někdo zručnější v grafice chtěl, může tu úpravu realizovat ve vzhlednějším provedení. Je otázkou, jestli by nestačilo pouze "začernění" na předních dveřích a střeše nad nimi - nebo jestli by vypadalo líp i doplnění černé plochy na svislou část zadního blatníku a tím "optické vytažení" zadního bočního okna až k zadnímu obrysu. Poohlédnu se po někom na netu, kdo dělá fóliové reklamy na auta a zkusím zjistit, co by to stálo udělat z fólie tu černou "škrabošku" na předních dveřích, střeše a B sloupku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.