Danniell Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Chci se zeptat zda má někdo podobnou zkušenost jako já: V těchto podmínkám, když se raz dva zamlčí přední okno a pustím ofuk předního okna, tak se mi rychleji a lepé ofukuje strana u spolujezdce, strana u ridiče fouká slabějí a tím i déle trvá odmlžení starny u řidiče, řekl bych, že strana u řidiče fouká tak o 30-40% méně, než ta druhá. Kabinový filtr pod schránkou spolujezdce je vyměnený cca. před 3 mesíci. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilk Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Dělá mi to taky. Možná je tam delší vedení vzduchu od ventilátoru a má větší tlakovou ztrátu tak to fouká méně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 I mne. Vedeni delsi neni. Rekl bych, ze to bude tvarem vedeni... V kazdem pripade si myslim, ze je to vlastnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilk Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Poslední dobou mám bohužel takový pocit, že cokoliv, co u jiných aut funguje normálně a u Škodovek ne, nazývá servis/výrobce vlastností... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.