Tomina87 Vloženo 7. Prosinec 2018 Vloženo 7. Prosinec 2018 Projel jsem poctivě tuto sekci a všude se řeší Čína z Ali, což nechci, nebo specifické typy rádií. Nikde není spíše obecný dotaz a proto se ptám. Mám základní rádio - viz obrázek, které chci nahradit lepším modelem, který v sobě má integrovaný Bluetooth. Chci si propojit s rádiem mobil a streamovat hudbu z Apple Music. Víc na něm používat nebudu - prosím, doporučte mi model, který bude správně fungovat a také - bude zapojení v pohodě, nebo tam jsou nějaké speciality? Jedná se o Octavii 2 FL 2011 - výbava Classic, tedy sociálka.. Díky Citovat
LucasCZE Vloženo 8. Prosinec 2018 Vloženo 8. Prosinec 2018 Pokud vim, tak jedine originalni radio, ktere v sobe ma integrovany bluetooth je Amundsen+. Citovat
Tomina87 Vloženo 10. Prosinec 2018 Autor Vloženo 10. Prosinec 2018 Díky za info..takže bude snažší jít cestou noname China omalovánek s displejem jako tablet :-D Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.