Tomina87 Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Projel jsem poctivě tuto sekci a všude se řeší Čína z Ali, což nechci, nebo specifické typy rádií. Nikde není spíše obecný dotaz a proto se ptám. Mám základní rádio - viz obrázek, které chci nahradit lepším modelem, který v sobě má integrovaný Bluetooth. Chci si propojit s rádiem mobil a streamovat hudbu z Apple Music. Víc na něm používat nebudu - prosím, doporučte mi model, který bude správně fungovat a také - bude zapojení v pohodě, nebo tam jsou nějaké speciality? Jedná se o Octavii 2 FL 2011 - výbava Classic, tedy sociálka.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Pokud vim, tak jedine originalni radio, ktere v sobe ma integrovany bluetooth je Amundsen+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomina87 Vloženo 10. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Díky za info..takže bude snažší jít cestou noname China omalovánek s displejem jako tablet :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.