Publikováno Leden 4, 20196 r zdravim.dnes na mojej octavie 3 predface mi dnes hodilo hlasku na maxidote a aj v colombuse. pise mi: závada:automacké řízení světel. po nastartovani sa mi svetla daju dole,do stran a hore. niekedy mi po nastartovani hodi hlasku a niekedy az ked sa pohnem. co to moze byt?
Leden 5, 20196 r Autor cital som to.mam bixenony. ale po nastartovani idu dole,do stran a hore. tak som myslel ze to v tom nebude chyba ked sa hybu. raz hodi chybu hned po starte a niekedy az tak po 5km. jedine co som si vsimol teraz nefunguje mi comming a leaving home.tak som myslel ze to ma s tym nejaky suvis
Leden 5, 20196 r Autor takze to ma s tym aj suvis comming a leaving home? v pondelok skocim do servisu a uvidime.dik
Leden 14, 20196 r zdravim mam ten isty problem, rovnaka hlaska, rovnake spravanie. Comming home/ leaving home nefunguje, Bixenony bezia do stran, hore dole bez problemov. Funkcia automatickeho zopinania dialkovych svetiel- rovnako OK. V inej teme pisali o nivelacii xenonov, lenze to videli aj na diagnostike. Vypis z mojej diagnostiky: 934660 - Snímač rozpoznání deště a světla B1366 04 [008] - Vnitrni chyba systemu Sporadická - Potvrzeno - Testováno od smazání paměti info o závadě: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 9 Počítadlo resetů: 46 Kilometry: 109527 km Datum: 2018.12.25 Čas: 19:32:02 @ HAJO17 - co vraveli v servise ?
Únor 17, 20196 r Autor samo od sebe sa to napravilo ked presli minusove mrazy. chybu ukazalo dazdovy senzor.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.