hajo17 Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 zdravim.dnes na mojej octavie 3 predface mi dnes hodilo hlasku na maxidote a aj v colombuse. pise mi: závada:automacké řízení světel. po nastartovani sa mi svetla daju dole,do stran a hore. niekedy mi po nastartovani hodi hlasku a niekedy az ked sa pohnem. co to moze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 5. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2019 cital som to.mam bixenony. ale po nastartovani idu dole,do stran a hore. tak som myslel ze to v tom nebude chyba ked sa hybu. raz hodi chybu hned po starte a niekedy az tak po 5km. jedine co som si vsimol teraz nefunguje mi comming a leaving home.tak som myslel ze to ma s tym nejaky suvis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 5. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2019 takze to ma s tym aj suvis comming a leaving home? v pondelok skocim do servisu a uvidime.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baluchap Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 zdravim mam ten isty problem, rovnaka hlaska, rovnake spravanie. Comming home/ leaving home nefunguje, Bixenony bezia do stran, hore dole bez problemov. Funkcia automatickeho zopinania dialkovych svetiel- rovnako OK. V inej teme pisali o nivelacii xenonov, lenze to videli aj na diagnostike. Vypis z mojej diagnostiky: 934660 - Snímač rozpoznání deště a světla B1366 04 [008] - Vnitrni chyba systemu Sporadická - Potvrzeno - Testováno od smazání paměti info o závadě: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 9 Počítadlo resetů: 46 Kilometry: 109527 km Datum: 2018.12.25 Čas: 19:32:02 @ HAJO17 - co vraveli v servise ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Vadný dešťový senzor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 17. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 samo od sebe sa to napravilo ked presli minusove mrazy. chybu ukazalo dazdovy senzor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.