pellda Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Ahojte. Měl jsem takový menší projekt, kdy jsem byl požádán o zhotovení zařízení pro spínání relé, pokud je auto nastartované a nechcete zasahovat do elektroinstalace automobilu. Samozřejmě za předpokladu, že se vám nevypíná napájecí zásuvka spolu s motorem. Napadlo mě, že by se to mohlo třeba někomu líbit. Parametry : jeden vstup, dva výstupy maximální spínaný proud 15A (vhodné na kamery, vysílačky atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel8778 Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Ahoj, dost mě toto spínání zajímá. Myslel jsem použít modul pro spínání denních světel. Ale je to dost velký. Chci to požít na spínání kamery. Můžeš mi poradit jak jsi to udělal? Snad bych to zvládnul. Díky Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.