Publikováno Leden 15, 20196 r Pokud se rozjíždím ve sportovním režimu s touto převodovkou a 1,4 tsi 110 kw děje se rozjezd při vyšších otáčkách motoru než je běžné na D a pak se mi rozjezd zdá delší a ne tak plynulý. Je to tak v pořádku. Píšu to proto, že ve městě mi vyhovuje kvůli podtáčení spíše jízda na S, ale rozjezdy jsou mám pocit horší a ne tak plynulé.
Leden 15, 20196 r Autor Jestli je rozjezd na S i u ostatních podobný, vyšší otáčky na volnoběh a krátká prodleva než se sepne spojka.
Leden 15, 20196 r osobne tiez obcas davam radsej S v meste ale nespozoroval som ani vyssie otacky na rozjazd (radi samozrejme vyssie) ani nejake dlhsie rozjazdy. razantnost rozjazdov meni teplota prevodovky a pocitovo sa prevodovka trochu prisposobuje stylu jazdy (kratkodobo). v kolonach a podobnom "popojizdeni" davam do rucneho, bo ta blazniva prevodovka je schopna presuchat na dvojke aj kolometre.
Květen 7, 20214 r Nechci zakladat dalsi tema, ale ma rezim S (myslim pouze prepnuti na DSG) nejaky vliv na spotrebu? Na co je vhodne tento rezim DSG vyuzivat krome sportovnejsi jizdy? Nekde jsem cetl, ze to je dobre i ve meste. Upraveno Květen 7, 20214 r od JH12
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.