Boudee Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Ahoj. Nedávno jsem koupil SII s rádiem Swing a už od začátku rádio zlobí. Co jsem zatím vypozoroval je, že nezávisle na počasí, denní době, ujeté vzdálenosti, stavu silnice a ostatních funkcí ve voze, se rádio z neznámých příčin vypíná a zapíná (problikává), a to při přehrávání rádia, cd nebo aux. Dále se při couvání objevuje na displeji vzdálenost od okolních překážek také pouze náhodně. Někdy bez problému, ale mnohdy se "autíčko" objeví až když přijedu ke třetí křižovatce nebo po dvou kilometrech na přivaděči. A nezmizí dokud opět nezařadím zpátečku. Vyzkoušel jsem zatím vyměnit rádio za jiný Swing a hýbal jsem s kabeláží u rádia jestli není problém s rozlámaným kabelem, zatím bezvýsledně. Budu rád za každou radu a pomoc. Předem díky. Škoda Superb 2 Kombi 2.0 tdi 125kw 4x4 12/2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Diagnostika ti povie viac. Čiže aj keď si dal iné rádio, tak sa správalo rovnako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudee Vloženo 16. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2019 před 8 hodinami, r_e_n_e napsal: Diagnostika ti povie viac. Čiže aj keď si dal iné rádio, tak sa správalo rovnako? Ano koupil jsem jiný Swing a problém setrvává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Flídr Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Zdravím, mám též SII L&K 2014 září, taky 2.0 tdi 125kw 4x4. Možná blbá otázka, mám taky swing? Respektive někde bych asi dohledal co to je za navi. Nicméně když nastartuji tak se načte uvodni obrazovka ale ale dal nic. Pak zhasne a znovu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudee Vloženo 11. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 V 6. 2. 2019 na 18:27, David Flídr napsal: Zdravím, mám též SII L&K 2014 září, taky 2.0 tdi 125kw 4x4. Možná blbá otázka, mám taky swing? Respektive někde bych asi dohledal co to je za navi. Nicméně když nastartuji tak se načte uvodni obrazovka ale ale dal nic. Pak zhasne a znovu.. Swing nemá navigaci. Je to obyčejné dvoudin radio jen na CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 (editace) Bez navigacie je Swing a Bolero a s navigaciou Amundsen a Columbus. Asi ti robi toto: https://www.youtube.com/watch?v=IKT3C3dTF_s Editováno: 11. Únor 2019, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Vraj to zvykne robit spinacka, na octavii 2 som tiez menil lebo vykazovala chyby viacerych jednotiek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.