verys Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 Ahoj, poradí mi někdo, mám Octavii před face 2008, nechala jsem si vyměnit nárazník za RS, jen jsem na netu četla, že je potřeba vyměnit potom i svorkovnice k mlhovkám. Tak jsem hledala, ale nejsem si jístá zda to jsou tyto: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0973722h-svorkovnice-de-27512.html ?? No hledala jsem to tady na foru, ale nic jsem nenašla. Tak se nezlobte zda to bude tady znovu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 Pokud je to RS nárazník předface tak je to ok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verys Vloženo 29. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2019 Ano, mám RS nárazník před face na před face Octavii 2008 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.