Destorik Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 Ahoj, mate nekdo osobni zkusenosti s bazarem Carnext (leaseplan)? Platili jste pred podpisem smlouvy celou castku na ucet? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 Nejdříve jsem podepsal smlouvu, kde bylo napsáno kam platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Destorik Vloženo 28. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2019 V Carnextu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 Jj. Ve Vestci. Už je to dlouho. Někdy 2012/13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Destorik Vloženo 28. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2019 (editace) Tak to me poser, tak to chci taky. Platil si prevodem? Ted uz maji asi jiny smlouvy. Editováno: 28. leden 2019, autor: Destorik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 Jj. Převodem. Ale už si to fakt nepamatuji. Jinak smlouva podepsána 8. a auto převzato 10. Platba měla proběhnout do 14 dní. Zařídili mi i převod( za peníze). Navíc jsem dostal doklad k vyzvednutí zimní sady pneu v servisu a slevovou kartu lease plánu na myčku, gumy atd. Auto jsem si tuším vyzvedl později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Destorik Vloženo 28. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2019 Hmm, jo, vypadaji jako solidni firma, zadna spatna recenze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakamil777 Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 Kupoval jsem tam roční OIII a naprosto bez problémů. Podepsání smlovy, následně platba a za tři dny vyzvednutí přepsaného auta + doklad na vyzvednutí zimáků. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.