Přejít na obsah

kakamil777

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

698 zobrazení profilu

Oznámení kakamil777

  1. Vážení čekal jsem větší ohlas! Například jsem doufal, že se tu najde alespoň 20 lidí, kteří budou ochotni poslat 50,- Kč/ rok na chod webu To i jedno pivo v hospodě stojí víc. Bohužel jsem se spletl,
  2. Vážení, psal jsem si s "wombat" a stránku www.poi-radary.eu by neměl být problém obnovit a nadále provozovat ku prospěchu nás všech. Je ovšem potřeba podělit se o náklady na chod webu, jste ochotni se na tomto projektu finančně spolupodílet? Podle dat používalo stránku poměrně dost lidí (za 8 měsíců roku 2023, vygenerováno přes 3.000 archivů) Na samotný provoz webu je potřeba +/- 1.000,- Kč/rok Co vy na to?
  3. Ahoj, nenačítá se mi stránka https://www.poi-radary.eu/ Vyzkoušeno z různých PC a připojení. Měsíc zpět byl web ještě funkční. Má někdo podobný problém?
  4. Ahoj, zkoušel jsem update radarů, bohužel se mi neukazují ikony radarů na mapě, pouze se ozve pípnutí.
  5. Kupoval jsem tam roční OIII a naprosto bez problémů. Podepsání smlovy, následně platba a za tři dny vyzvednutí přepsaného auta + doklad na vyzvednutí zimáků. ?
  6. Asi bude problém někde jinde, pokud použiju data vytvořená nick: uziv proběhne načtení radarů do navigace úplně v pohodě. Jen je to stará databáze radarů z 29.4.2018
  7. Prosím o radu. Po aktualizaci mapových podkladů jsem chtěl udělat i aktulizaci radarů ze stránky https://www.poi-radary.eu/ Vybral jsem pouze CZ a nechal vytvořit data na SD/USB, bohužel aktualizace skončí vždy chybou, viz foto. Kde dělám chybu? Před cca rokem s tím problém nebyl a na první pokus mi to radary do navi natáhlo.
  8. Dobrý večer, spojka je asi prodaná. Nemůžu se tomu znamému bohužel dovolat, abych to měl na 100% potvrzené. Osobně se s ním uvidím nejdříve v pondělí. Pokud bych se mu dovolal dříve, určitě dám vědět.

×
×
  • Vytvořit nový...