kropacek.pepa Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 mam feldu 1.6 r.v97 a už delší dobu mi chcípá a to při podřazování,ale už i při stání.Mohlo by to být škrtící klapkou,nebo něčim jinym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Pokud máš nový svíčky, zapalování funguje jak má, čistej vzduchovej filtr, dobrou lambda sondu, či čidla teploty nasávanýho vzduchu a vody, klapku vyčištěnou, pak je nejspíš ta klapka v háji. Osobně bych prvně vyčistil klapku, vyměníl svíčky a nechal zkontrolovat VAGem, jestli nepíše nějaký chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 mam feldu 1.6 r.v97 a už delší dobu mi chcípá a to při podřazování,ale už i při stání.Mohlo by to být škrtící klapkou,nebo něčim jinym? co si mel za benzin v aute kdyz ti to delalo.... jako typ a znacku a jmeno cerpaci stanice???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kropacek.pepa Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Vyčistil jsem škrtící klapku a vypadáto,že to bylo tim.Ted jen najedu nějaké kilometry a zajedu na VAG kvůli otáčkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Hádám volnoběh kolem 2000 otáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 LAmba sonda KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Mám služební 1,6, dělá mi to taky, už jsem si zvykl, prostě v zatáčkach dle potřeby přidávám plyn Byla ve více servisech, neporadili si s tim, prý škrt.klapka. měnili spoustu věci cca za 40 táců, a stejně h...o vymysleli. Ještě že to neplatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.