Pejsi Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Zdravím Škodováci, mám prosím dotaz. Na Octavii 3 RS 2.0 TDI MR 2016 při přidání plynu z volnoběhu je slyšet podivný zvonivý zvuk vycházející od motoru, je čistě zřetelně slyšet v kabině. V servisu mi řekli, že to bude nejspíš palivové čerpadlo, ale zatím se z jejich strany nic neděje, auto je v záruce. Zvuk je stejný bez ohledu na zahřátý či studený motor. Všiml jsem si rovněž trochu zvýšené spotřeby (cca kolem 1 l/100km, někdy méně) a i častěji mi regenerovalo (pozorováno spuštěnými větráky a volnoběhem cca 1050 ot./min.). Nahrál jsem to, mrkněte na videa (zahřátý a studený motor) a dejte si zvuk na max. Zvuk je slyšet na pozadí, když přidám plyn, takový zvonivý zvuk, podobný třeba tónu v telefonním sluchátku... Předem moc děkuju za tipy. 20190119_105855_1.mp4 20190119_101743_1.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.