Pája Vylimec Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Zdravím, vlastním Rapida 1.6 TDI CR (77kW - CAYC) a v poslední době se mi vyskytuje jeden problém. Myslel jsem si, že když se mi před 500km rozsypalo vodní čerpadlo, že to mohlo být tím, ale bohužel nebylo. Jde o takový rachotivý, cvakavý zvuk, který se ozývá při akceleraci - hlavně do kopce. Přirovnal bych to asi opravdu k takovému tomu typickému zvuku starého Zetora nebo hydroštelům, které mají málo oleje. Olej jsem kontroloval, je tam asi 1cm pod maximálkou, auto má aktuálně nalítáno 155k a má dělané komplet rozvody kvůli pumpě. Jinak auto táhne normálně, jako takové jezdí bez problémů, ale ten zvuk se mi samozřejmě nelíbí... Nesetkal se s tím někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TRIB1995 Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Mám úplně stejný problém u stejného motoru. Vyřešil jsi nějak? Přisuzují načáté spojce.. díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidra Vloženo 26. Února Sdílet Vloženo 26. Února Zdravim vyřešil se nějak problém? Mám úplně stejný zvuk jak popisujete. Přemýšlím jestli neodchází vysokotlaké cerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon278 Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března (editace) Ahoj, dnes jsem to zacal taky pozorovat, po zahrati motoru uz od nizkych otacek. Nevyresíl to prosim nekdo? Dela to i pri couvani. Editováno: 7. Března, autor: Simon278 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.