virtual Vloženo 12. Červen 2022 Sdílet Vloženo 12. Červen 2022 Ten neon je zvláštní. Červená je klasika, já si dával k vínové barvě zelené třmeny (zelená jako v bývalém logu Škoda). Černá mi přijde nevýrazná... Pozor, musíš použít teplotně odolnou barvu, nebudou dostupné asi všechny odstíny (metalíza). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Petras Vloženo 12. Červen 2022 Sdílet Vloženo 12. Červen 2022 Plánuji foliatec na brzdy. Ale uase jak to bude vypadat za rok dva? Není lepší prášková lakovna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 12. Červen 2022 Sdílet Vloženo 12. Červen 2022 Já měl zelenou 10 let, důkladně vyčištěno, odmaštěno, 2 vrstvy, nechat důkladně zaschnout a vydrželo bez problémů a známek opotřebení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2023 Nevie náhodou niekto RAL originál červených RS brzd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.