Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, mám OIII, 11/2014, 1.6/ 77kw, motor CLBA, DSG 7°

při popojiždění v koloně se mi ozývá cvakaní jakmile začne zabírat motor, stejne cvaknutí když při pomalém dojíždění kolony začně auto podřazovat. 

Stejné cvaknutí když zastavím na červené, aktivuje se start/stop, chcípne motor a uslyším cvaknutí.

Poradí někdo?

Díky!

Vloženo

OT: je to tvoje auto? ak ano ty mu dovolis vypnut motor cez start stop? mas rad svoje auto?

k teme: skus nahrat ten zvuk bo my netusime ako ti to cvaka (mam tiez 1,6 ale 80kW a ziadne cvakanie)

kolko km, nerozszpavaju sa ti uz spojky?

Vloženo

dnes som to schvalne skusal, dokonca som v kolone nechal zapnuty "SS" (motor mi to snad odpusti ?) a nic, ziadne cvakanie. dokonca sa musim velmi sustredit na to aby som pocul preradenie z 1 do 2. Aj ked je pravda ze tato prevodovka dokaze zaradit dost nahlas hlavne ak od nej chcete nieco co ona prave necaka (ked sa chysta preradit hore a vy date plyn na podlahu, tak to chvilu trva a aj zarachoti)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...