Publikováno Březen 9, 20196 r Chlapi skusal som hladat ale asi tu nic o tom nieje.Skusal niekto pouzit namiesto car stick-u nejaky iny usb internetovy kluc s vlozenou SIM kartou? pripadne inu nahradu,alebo ma napada ci nejde zdielat data z telefonu cez usb.proste nejak inak ako hot spot na telefone.Dakujem za odpovede
Březen 9, 20196 r Už sa to tu niekde riešilo, nepamätám presne, v ktorom vlákne. Tuším aj v sekcii Karoq/Kodiaq? Pokiaľ ma pamäť neklame, iné riešenie ako CarStick nefunguje. Niekto spomínal, že tam strčil USB modem v.s. od T-mobile a nešlo to... Edit: Skús ešte poštudovať tu: Upraveno Březen 9, 20196 r od stafa
Březen 14, 20196 r Taky jsem hledal náhradu za carstick, ale na nic jsem nenarazil. Nakonec jsem koupil carstick vw, který ještě neměl LTE. Upraveno Březen 14, 20196 r od martin špáta
Březen 25, 20196 r Ahoj, chtel bych se zeptat jak funguje Carstick 3g- staci to na navigaci a online sluzby v aute? Myslim rychlost 3g .. Diky
Březen 26, 20196 r Objem stažených dat na 20km mám podle infotaimentu 113kB. Nezjistil jsem nikdy žádný problém s rychlostí. Problém by asi byl, kdyby si někdo připojil na wifi carsticku třeba tablet.
Březen 26, 20196 r Ok diky; nejde mi ani tak o mnozstvi dat ale o to aby to fungovalo pro aktualizaci map a dopravnich info...
Květen 14, 20196 r Aktualizaci map? To raději udělej skrze SD kartu, než si prosurfovat celý tarif z CarSticku kvůli aktualizaci. CarStick LTE jde už delší dobu sehnat za 1/2 ceny, tj. okolo 1500Kč.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.