SniperWolf Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 Chlapi skusal som hladat ale asi tu nic o tom nieje.Skusal niekto pouzit namiesto car stick-u nejaky iny usb internetovy kluc s vlozenou SIM kartou? pripadne inu nahradu,alebo ma napada ci nejde zdielat data z telefonu cez usb.proste nejak inak ako hot spot na telefone.Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 (editace) Už sa to tu niekde riešilo, nepamätám presne, v ktorom vlákne. Tuším aj v sekcii Karoq/Kodiaq? Pokiaľ ma pamäť neklame, iné riešenie ako CarStick nefunguje. Niekto spomínal, že tam strčil USB modem v.s. od T-mobile a nešlo to... Edit: Skús ešte poštudovať tu: Editováno: 9. Březen 2019, autor: stafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 (editace) Taky jsem hledal náhradu za carstick, ale na nic jsem nenarazil. Nakonec jsem koupil carstick vw, který ještě neměl LTE. Editováno: 14. Březen 2019, autor: martin špáta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markoa Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Ahoj, chtel bych se zeptat jak funguje Carstick 3g- staci to na navigaci a online sluzby v aute? Myslim rychlost 3g .. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Objem stažených dat na 20km mám podle infotaimentu 113kB. Nezjistil jsem nikdy žádný problém s rychlostí. Problém by asi byl, kdyby si někdo připojil na wifi carsticku třeba tablet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markoa Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Ok diky; nejde mi ani tak o mnozstvi dat ale o to aby to fungovalo pro aktualizaci map a dopravnich info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Aktualizaci map? To raději udělej skrze SD kartu, než si prosurfovat celý tarif z CarSticku kvůli aktualizaci. CarStick LTE jde už delší dobu sehnat za 1/2 ceny, tj. okolo 1500Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.