chanzy Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 Zdravím, povedlo se mi asi nějakým způsobem porouchat pomalé otevírání držáku na brýle (mám na mysli toto: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z0868565f47h-drzak-na-bryle-oe-23287.html) u Rapida. V podstatě zavírání/otvírání funguje, ale otevření není zpomalené, prostě to vylítne i s obsahem. Je to nějaká snadno opravitelná prkotina nebo je to na výměnu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 taky se mi to stalo,mohl jsme s tím zajet do škodovky na reklamaci,ale vyprd jsme se na to,vyndal ten držák na brýle ze stropnice a je tam takový zubatý kolečko,který to tlumí a je přivařené k té schránce a v tom spoji se utrhlo,stačilo to přilepit tavnou pistolí zpět a vše funguje tak jak má zase ;) není to nic těžkého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chanzy Vloženo 10. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 před 2 hodinami, Strapatý napsal: taky se mi to stalo,mohl jsme s tím zajet do škodovky na reklamaci,ale vyprd jsme se na to,vyndal ten držák na brýle ze stropnice a je tam takový zubatý kolečko,který to tlumí a je přivařené k té schránce a v tom spoji se utrhlo,stačilo to přilepit tavnou pistolí zpět a vše funguje tak jak má zase ;) není to nic těžkého. Díky za tip. Je těžký vyndat to ze stropnice? Upřímně jsem to ještě moc nekoumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Není to těžké,stačí otevřít schránku na brýle a po stranách jsou takový pacičky,který stačí vycvaknout ze stropnice a je to venku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chanzy Vloženo 11. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 No tak se mi to povedlo vyndat, našel jsem asi příčinu co jsi zmínil, ale ulomený plast nikde. Zkoušel jsem nafotit prostor třeba ho někdo uvidí :-D nevím jak moc velký kus to byl. Rukou jsem ho nikde nenahmatal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Přesně na poslední fotce chyby ten kus co má ozubené kolečko a zpomaluje otevírání tě schránky , ja ho mě naštěstí u tě schránky , v tvém případě bude někde zakutaleny mezi stropnici a střechou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.