Publikováno Březen 9, 20196 r Zdravím, povedlo se mi asi nějakým způsobem porouchat pomalé otevírání držáku na brýle (mám na mysli toto: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z0868565f47h-drzak-na-bryle-oe-23287.html) u Rapida. V podstatě zavírání/otvírání funguje, ale otevření není zpomalené, prostě to vylítne i s obsahem. Je to nějaká snadno opravitelná prkotina nebo je to na výměnu? Díky
Březen 10, 20196 r taky se mi to stalo,mohl jsme s tím zajet do škodovky na reklamaci,ale vyprd jsme se na to,vyndal ten držák na brýle ze stropnice a je tam takový zubatý kolečko,který to tlumí a je přivařené k té schránce a v tom spoji se utrhlo,stačilo to přilepit tavnou pistolí zpět a vše funguje tak jak má zase ;) není to nic těžkého.
Březen 10, 20196 r Autor před 2 hodinami, Strapatý napsal: taky se mi to stalo,mohl jsme s tím zajet do škodovky na reklamaci,ale vyprd jsme se na to,vyndal ten držák na brýle ze stropnice a je tam takový zubatý kolečko,který to tlumí a je přivařené k té schránce a v tom spoji se utrhlo,stačilo to přilepit tavnou pistolí zpět a vše funguje tak jak má zase ;) není to nic těžkého. Díky za tip. Je těžký vyndat to ze stropnice? Upřímně jsem to ještě moc nekoumal.
Březen 11, 20196 r Není to těžké,stačí otevřít schránku na brýle a po stranách jsou takový pacičky,který stačí vycvaknout ze stropnice a je to venku ;)
Březen 11, 20196 r Autor No tak se mi to povedlo vyndat, našel jsem asi příčinu co jsi zmínil, ale ulomený plast nikde. Zkoušel jsem nafotit prostor třeba ho někdo uvidí :-D nevím jak moc velký kus to byl. Rukou jsem ho nikde nenahmatal
Březen 13, 20196 r Přesně na poslední fotce chyby ten kus co má ozubené kolečko a zpomaluje otevírání tě schránky , ja ho mě naštěstí u tě schránky , v tvém případě bude někde zakutaleny mezi stropnici a střechou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.