Sumany Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Ahoj, mám Octavii r.v. 2018 (únor) ve výbavě L&K a narazil jsem na (pro mě) nepochopitelný problém. Auto mám asi týden a poté, co jsem si začal pořádně hrát s párováním klíčů a nastavováním profilů jsem zjistil, že nefunguje ovládání náklonu sedáku u sedačky řidiče. Určitě to fungovalo, když jsem auto koupil. U spolujezdce bez problémů. V tuto chvíli bych se normálně obrátil na servis, jenže, přítelkyně mi tvrdila, že jí to funguje. Po různém testování jsme zjistili, že po manuálním přiřazení klíče k profilu řidiče to fungovat přestane. Mám celkem 3 klíče, pokud auto odemknu svým a nebo tím přítelkyně, náklon sedáku nejde. (přiřazené klíče) Pokud auto odemknu třetím, nepřiřazeným klíčem, náklon funguje bez problémů. Setkal jste se s tím někdo? Dělám něco špatně a nebo se jedná o SW problém a mám si zajet do servisu na nahrání opravného SW? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.