Přejít na obsah

Kubiscz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Kubiscz

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Cau, znate nekdo nejakou firmu ktera tu aktualizaci dela? V Praze nejlepe..
  2. Nikdo nic? byl mi doporucenej ten do rezervy, ale ja bych chtel dat neco do kapsy v kufru... nemate nekdo neco takovyho?
  3. Uz to nekdo videl? Davaj to taky do Superba? Ted jsem to nasel tady v clanku http://www.novinky.cz/auto/testy/293847-test-skody-octavia-2-0-tdi-cesky-rodinny-sen-treti-vydani.html
  4. Udelal jsem to jako pooletr pise nahore. Jde to vycvaknout celkem tezko, ale nemyslim, ze tam pujde ne zlomit... Pridaval jsem na sile a bylo to venku. Pak jsem tam dal ty stejny ledky jako do interieru. Kratky plochej a konektor.
  5. wsharan a pooletr. Dekuju moc. Odpojil jsem to jak rikal wsharan a slo to uplne easy. Trosku jsem se bal kde to mam vystipavat. Jeste poslu fotku... vypada to super. Zitra kouknu na zrcatka a na spzku... :-) ty ledky jsou nej..
  6. Uz to konecne prislo, ale nejaky mi tam nejdou... Taky se numuzu dostat do prednich lamp na cteni? Muzete nekdo poradit prosim?
  7. to je super a ja dneska rano nasel tohle http://www.ebay.com/itm/16-pcs-Error-Free-Lights-White-LED-SMD-Interior-Lamp-Kit-for-Skoda-Superb-/321012827155?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4abddb0413&vxp=mtr
  8. az budes mit odpoved tak mi taky prosim dej vedet..
  9. Kubiscz

    Sterace na SII

    Taky vam stiraji spatne uprostred okna? Nebo teda on je mozna problem, ze tam nestrika ten ostrikovac. Da se to nejak nastavit?
  10. Kubiscz

    S II FL

    No tak nevim, co rikate? http://auto.idnes.cz/skoda-superb-facelift-0tv-/automoto.aspx?c=A130116_153557_automoto_fdv
  11. HanzTD: ty zarovky co jsi poslal odkaz nemaj homologaci, existujou nejaky zarovky (ne zluty) ktery jsou homologovany? Protoze ty origo jsou fakt strasny....
  12. Folie ano, ale jak to je potom kdyz se chce clovek dostat ze zbourany auta? Neprijde mi to jako uplne bezpecny..
  13. Tohle mi taky pekne stve.. proc se to furt zatahuje. Jde to nejak vypnout?
  14. Je tady nekdo z Prahy kdo by to udelal na mem aute? Myslim to pipani a zavirani na dalku...
×
×
  • Vytvořit nový...