eiben Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Ahoj chlapi uz jsem to jednou minuly tyden na foru psal , ale Pawouk to asi smazl. Po meste dost casto jezdivam s prevodovkou DSG prepnutou na sportovni rezim jelikoz u normal se mne zdaji otacky 1300 na tak velke neboli tezke auto dost priskrcene. Pri rozjezdech na krizovatce ve sport. rezimu auto nechce do 2200 otacek skoro vubec reagovat jede krokem ! (jako bych mel za sebou prives s 20 pytli cementu) a az po prekroceni 2200 otacek vystreli jak raketa . V rezimu Normal se toto vubec nedeje tam pri polechtani plynu auto okamzite reaguje. Muzete nekdo vyzkouset a napsat svou zkusenost? Predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 23. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 nikdo nevyzkousel ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Mam sice 1.5 Tsi,ale tam prave v rezime sport reaguje okamzite.Mesto uz ani inak ako rezim S nejazdim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 23. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Když už jedu tak jo, ale při rozjezdu z místa u mně se do 2200 otáček nic neděje. Jen se plouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.