Xmansk Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Zdravim, na pristrojovej doske mi svieti kontrolka chybnej ziarovky. Zistil som ze sa jedna o dve ziarovky W3W zadnych lavych obrysovych svetiel. Ziarovky som vymenil, no teraz sa deje to ze ziarovky sa rozsvietia na 5 sekund po zapnuti svetiel a potom zhasnu. Ked vypnem a znova zapnem svetla, tak sa to opakuje, cize ziarovky su ako take v poriadku. Skusal som to so skusackou a ta tak isto po 5 sekundach zhasne, z coho mi vypliva, ze z nejakeho dovodu svetla po 5 sekundach prestane napajat. Ked skusam hybat s kablom, ci tam nie je zly kontakt, tak ziarovky sa mi znova rozsvietit nepodari. No po vypnuti a zapnuti svetiel znova svietia na 5 sekund. Deje sa to len na lavej strane. Obysove svetla na pravej strane svietia normalne. Nemate niekto podobnu skusenost, pripadne nejaky napad cim by to mohlo byt? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reloaded1234 Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Mne zacalo robit to iste, kabelaz OK, ziarovky OK. Zapnem svetla, na 5 sekund sa to rozsvieti a potom zhasne. Svieti kontrolka na budikoch. Odisla riadiaca jednotka palubnej siete (BSG). Bud vymena kus za kus, alebo ak najdes niekoho sikovneho, kto to vie opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmansk Vloženo 3. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 (editace) Uz to mam opravene. Problem bol v prepalenom kontakte na kably, ktory vedie do tej vyberacej patice so 4mi ziarovkami v zadnych svetlometoch. Editováno: 3. Únor 2017, autor: Xmansk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reloaded1234 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Dik...tvoja odpoved nakoniec pomohla aj mne. Mal som takisto prepaleny jeden pin v zadnom svetle. Mne totizto robilo to iste, ale len s CORNERovou BSG riadiacou jednotkou. S neCORNERovou mi to nerobilo. Preto som sa domnieval ze odisla ta riadiaca jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Křivánek Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Dobry den chci poprosit o radu jakmile prši pada snih a potom taje přestane svitit zadni žarovka na prave straně---obrysovka o2 2007 r.v. zapnu vypnu klič a ejhle vše běži jak ma někdy celou cestu domu jindy cca 2-3 km a potom se zase rozsvítí kontrolka na palubovce... jak je sucho funguje jak ma neni tam nikde vlhko kabel ve světlech jsem omotal izol.paskou ...co s tim? děkuji za pomoc,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Cau. Teraz som riesil tu istu zavadu ,zadna obrysovka na O2 2007 raz svieti a potom zasa nie . U mna to bola ta kocka vlavo dole vonkajsia toho U-čka svetiel. Tiez som to rozoberal ,skušal a ked to zas vypadlo , vybral som žiarovku tuším W5W , a pozeram ze to vlakno v tej žiarovke bolo akési divné a tam bol problem s kontaktom . Po výmene žiarovky odvtedy v poriadku. Mozno tam sú este pôvodné žiarovky. Minimálne skús prehodiť žiarovku z lavej do pravej strany a uvidíš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Vcera idem okolo auta po tme a pozeram obrysovka zadna horna zasa nesvieti a teda ani brzdove svetlo. Kontrolka poruchy ziarovky nesvietila. A teraz zahada. Po rozobratí pozeram ze tam bola jednovlaknova ziarovka namiesto dvojvlaknovej. A to teda nechapem ako sa tam dostala. Som si isty ze to svetlo svietilo ked som ho kontroloval predtym. Mam podozrenie na servis kde mi menili chladic , ci si nepripravili dalsiu zavadu. Ale to je jedno. Skontroloval som vsetky ziarovky vymenil za spravne a odskusal. Vsetko išlo. Dnes pridem do auta svieti kontrolka poruchy svetiel , jasne lebo vcera som vsetky ziarovky vytahoval. Vymazal som chybu a odniesol NTBK. A ked som bral auto do garaze kontrolka zasa svieti. Ale aj vsetky svetla funguju. Bohuzial som uz nemal pri sebe NTBK , ani casu nebolo. Cold diagn. je zapnuta. Nechapem ked svetlo nesvietilo nehlasilo chybu a ked svetla svietia tak hlasi chybu. Tak to koukám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 Zahada vyriesena. Teraz som mal cas napojit diag. a vypisala chybu ziarovky spätneho svetla. Skutocne som vtedy narychlo kontroloval obrysovky , brzdove ,smerove a hmlove svetlo . Vsetko o.k. ,ale spiatocku som nepozrel. Ziarovka- vlakno zasa na pohlad v poriadku , ale bola vadna. Po vymene vsetko o.k. Kontrolka zhasla. Pozor na nakodovanie spätnych svetiel . Pri otvoreni zadnych dveri nesvietia. Trochu ma to potrapilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Křivánek Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 před 52 minutami, mino22 napsal: Zahada vyriesena. Teraz som mal cas napojit diag. a vypisala chybu ziarovky spätneho svetla. Skutocne som vtedy narychlo kontroloval obrysovky , brzdove ,smerove a hmlove svetlo . Vsetko o.k. ,ale spiatocku som nepozrel. Ziarovka- vlakno zasa na pohlad v poriadku , ale bola vadna. Po vymene vsetko o.k. Kontrolka zhasla. Pozor na nakodovanie spätnych svetiel . Pri otvoreni zadnych dveri nesvietia. Trochu ma to potrapilo. Ahoj tak jsi mě predbehnul měl jsem to samý vyndal jsem všechny žárovky a jak píšeš zpateckova byla ko vyměnil jsem ji a vše ok jen dneska mi praskla práva přední potkává já ??h7 vyměnil jsem ji a vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Křivánek Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Ahoj tak po dlouhé době zase nesvítí obrysová světla jen pro změnu obě ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miskolci Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Zdravim, na Octavii 2, este nefaceliftovanej, mi vypadava cast zadneho svetla, obrysovky a brzda, raz na pravej, raz na lavej strane. Skontroloval som ziarovky, tie vyzeraju byt OK, takisto konektory kablov na svetlach .. vsetko vyzera byt OK. Niekedy nastartujem, a hlasi problem a svetlo nesvieti, inokedy svetla OK .. bez problemov. Moze ist o zlomeny kabel? Mate skusenosti a tip, v com by mohol byt problem? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 (editace) Čaute, mám o2 2008 liftback a mám problém se zadními světly. Když je rozsvitim tak svítí jen ty dvě žárovky co jsou zakrouskovane. Nesvítí celé C jako u ostatních octavii brzdové svítí, mlhovky svítí ale jen ne ty co mají. Jsem z toho už zoufalý pojistky jsou ok žárovky také a už si nevím rady. Díky za rady Editováno: 23. Březen 2019, autor: RadaR08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 To si zase někdo hrál s kódováním centrální elektriky a teď to neumí ani vrátit zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 (editace) Hele ferdo auto mám dva dny tak prosím neurazej nic jsem s tím nedělal. Pokud máš návod jak to opravit budu jedině rád. Editováno: 23. Březen 2019, autor: RadaR08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Navštívit někoho v okolí kdo umí z diagnostikou a ví co má kontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Díky, optam se. Jen dotaz mám modrý čínský kabel myslíš že bych to zvládl sám? Pokud ano dáš mi postup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Modry kabel je myslim KKL, takze ten je ti na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divocakos Vloženo 26. Března Sdílet Vloženo 26. Března Zdravím, mám problém na octavii 2 FL. Auto bolo na kódovaní prisvet do zákrut cez hmlovky, automatické denne a odvtedy mi nesvieti celé "Céčko" na obidvoch stranách. Horná žiarovka svieti v poriadku a bočné 2 svietia strašne slabo (pri otvorení kufru zhasnú, po zavretí sa rozsvietia zas na slabo), spodná nejde, iba hmlovka. Ďakujem za odpoveďe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.