Fehyre Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Zdravím, kupil som superb 2 2011 Green line nedavno, mal som ho pred kupou v skode na prehliadke, napojili diagnostiku vsetko ok , no skor mi to prislo len aby sa nepovedalo ... Chvíľu po kúpe mi začalo ukazovať otvorené 5 dvere aj keď su zavreté ... Niekedy to blbne niekedy nie, naposledy mi začala blbnut intenzita osvetlenia nôh to zosilovalo a slablo a pri zamknuti auta začalo vnutorne osvetlenie vyblikavať asi az po 5 raze to prestalo ted to ide ok , blblo aj osvetlenie clonitiek zrkadiel raz svietili raz nie ... ted to funguje ale uz som stratil k tomu autu dvoveru a prístup v autorizovanom servise ma tiez neoslovil cakal som dôkladnejšiu prehliadku pred kúpou ako 5 min bum bum ... Neviete mi poradit čo to moze byť .. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Niekto tu riešil kolísanie napätia. Problém bol tuším s alternátorom. Hľadaj vo fóre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Péťa Kasal Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Ahoj, řešil jsem to já, koupil jsem altik ale ještě než jsem ho vyměnil tak jsem na zkoušku vyčistil kontakty co vedou od baterky na kostru kde to bylo zoxidované, takže pokud by někdo chtěl altik za dobrý peníze tak sz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.