hideascz Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Dobrý den chtěl bych se zeptat zde je normální že při zahřátém motoru na volnoběh jde kouř z měrky na oleje a víka na dolévaní oleje ale pouze jen kdyz je vyndám a i jestli je zvuk ok? přidám i odkaz na youtube Děkuji Superb 2012 2.0tdi cr 103kw najeto 290tkm https://youtu.be/JagnCywg6VE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabki Vloženo 10. Duben 2019 Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 Robí mi presne to isté. Aj zvuk presne rovnaký, tento týždeň idem na meranie tlakov, mechanik má podozrenie na podpálený ventil, pripadne hydroštel. Avšak rozumný budeme až po zameraní tlakov.... Ty si to ako vyriešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hideascz Vloženo 13. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 V 10. 4. 2019 na 7:56, Gabki napsal: Robí mi presne to isté. Aj zvuk presne rovnaký, tento týždeň idem na meranie tlakov, mechanik má podozrenie na podpálený ventil, pripadne hydroštel. Avšak rozumný budeme až po zameraní tlakov.... Ty si to ako vyriešil? Bylo mi řečeno že je to v pohodě tak to už něak neřeším... ale dej vědět jak si dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.