agregate Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Zdravim, mám problém s jizdnimi vlastnostmi auta. Po vyměně, rozdělovače, cívky, nastavení rozvodů, výměně čerpadla mi auto chytne uplně v pohodě, dále budu věřit diagnostice VAG a postupu ve VIS podle kterého je auto správně nastavené. Ovšem pokaždé když se rozjedu, tak po zhruba 2km jizdy auto chcipne, tak ho nastartuju, jede uplně v pohodě ale zase jen kousek. Když auto nastartuju a nechám ho stát na místě tak může běžet klidně půl dne a nic, je to v pohodě, reaguje na plyn, chytne opakovaně. jsem už z toho zoufalý, někdo podobný problem a jak jste to řešili? | | Nastavováno Diagnostikou IHR304 verze kabelu 805.1, originál SW i kabel. |||Vymazané chyby: Nesmyslné hodnoty snímače otáček, Neočekávaný výboj v cívce zapalování= podle VIS jsem udělal, výmaz chyb a nastavil auto do základu a znova nastavil předstih a po té už bez chyb. Mám podezření už na špatně ukostřenou/vadnou ŘJ nebo skočené rozvody o nějaký ten zub. chtěl bych jen poradit, nebo potvrzení. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.