Přejít na obsah

1.6 AEE, pořád chcípe

agregate

Doporučené příspěvky

Zdravim, mám problém s jizdnimi vlastnostmi auta. Po vyměně, rozdělovače, cívky, nastavení rozvodů, výměně čerpadla mi auto chytne uplně v pohodě, dále budu věřit diagnostice VAG a postupu ve VIS podle kterého je auto správně nastavené. Ovšem pokaždé když se rozjedu, tak po zhruba 2km jizdy auto chcipne, tak ho nastartuju, jede uplně v pohodě ale zase jen kousek. Když auto nastartuju a nechám ho stát na místě tak může běžet klidně půl dne a nic, je to v pohodě, reaguje na plyn, chytne opakovaně.

jsem už z toho zoufalý, někdo podobný problem a jak jste to řešili?

| | Nastavováno Diagnostikou IHR304 verze kabelu 805.1, originál SW i kabel.

|||Vymazané chyby: Nesmyslné hodnoty snímače otáček, Neočekávaný výboj v cívce zapalování= podle VIS jsem udělal, výmaz chyb a nastavil auto do základu a znova nastavil předstih a po té už bez chyb.

Mám podezření už na špatně ukostřenou/vadnou ŘJ nebo skočené rozvody o nějaký ten zub. chtěl bych jen poradit, nebo potvrzení.

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...