dregs Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Zdravím, prosím o radu. Včera jsem měnil levý přední tlumič (řidičova strana), pravý tlumič a ložisko (spolujezdec). Po výměně se rozsvítila na palubní desce kontrola ABS. Po vyčtení chyby na VAG 00285 - Snimac otacek vpredu vpravo (G45) 008 - nesmyslny signal Zakoupil jsem nové pravé čidlo a vyměnil, po vymazání opět svítí (až se rozjedu, nikoliv po startu) - pojistky zkontrolovány. Dle VIS odkazuje na čtení kanálů 001 za jízdy, kde ukazuje 1, 3, 4 kolonka rychlost, ale druhá kolonka je 0 Není možné, že je špatné čidlo na levém kole (kde kolonka 1,2 je levá strana a kolonka 3, 4 pravá strana), popřípadě někdo, kdo by vysvětlil, co jaká kolonka znamená ? Samozřejmě jsem do těhlice párkrát uhodil na obou stranách při výměně (na pravé straně více) a čidla jsem nevytáhl. PS: Škoda FABIA I kombi, 1.4 55kw 16V, r.v. 2006 Prosím o nějakou radu ... Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 a vedení k čidlu jsi zkontroloval, respektive proměřil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dregs Vloženo 15. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 před 9 minutami, Wittmann napsal: a vedení k čidlu jsi zkontroloval, respektive proměřil? Pouze pohledem jsem vedeni kontroloval, co presne mam merit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 jestli je spojení mezi svorkovnicí čidla a svorkovnicí ŘJ ABS. A pak je možné, že při výměně náboje jsi to předělal na verzi bez ABS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Přítel Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 Taky mám tu samou chybu 00285(G45) nevím si rady ...čidlo jsem vyměnil a nic...stále svítí ABS i po vymazání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.