dusandusko Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Mam Skodu Superb 2 r v 2009 a na palubovke mi svieti casto kontrolka s napisom, Porucha zadniho hmloveho svetla - prava strana. Patr krat pohnem konektorom a rozvieti sa, Niekedy pohnem a nic, Obcas zhasne, ale ak vypnem klucik a znova nastartujem, kontrolka s apo 12sek zas rozvieti a toto sa opakuje casto. Neviem kde moze byt problem,Ziarovku som vymenil a stale je problem,Nevie niekto poradit? Uprimne, do servisu nechcem s tym ist lebo auto by tam bolo aj min pol dna a to ozaj sa mi neziada. Dakujem za odpovede a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 (editace) Nemas nahodou zaoxidovane kontakty na ziarovke? Kable k svetlu su ok? Este mi napadlo a mas pravu zadnu hmlovku? Original je vlavo na lavostrannom riadeni, da sa mozno prava aktivovat cez kabel. Editováno: 23. Duben 2019, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eri Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 no neviem ako to mate Vy, ale ja mam original od vyroby hmlovky na pravej aj lavej strane (vzadu) od vyroby nakodovane podla popisu to bude bud na jednom konci ako je ziarovka zaoxidovane, resp nedpolieha kontakt, alebo pri spinaci, rozobrat premazat, dotiahnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Pokud máš sedan, zkontroloval bych svazek v průchodce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.