MarcusV Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 To v tom udíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 nemůžu si pomoct, ale připadá mi to na Supovi jak pěst na oku:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda. Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 čeče taky zvažuju duplex, kdyby mi náhodou došla ropa tak to můžu vzít za ty laufy a odtlačit jako radvanec :D :D néééé dělám si prču vypadá to pěkně když je to dobře udělané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 zdravim Vas. dneska jsem byl vlezenej pod supem a celkem by me zajimalo kama ten DUPLEX-vyfuk vede nemate nekdo fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.