RamiDc Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Zdar pánové , možná to tu někde bylo, ale nemůžu to najít !!! Mám Supa II 2014 a praskla mi pojistka na osvětlení a zásuvky v kufru, tu jsem vyměnil ( pojistka praskla, když jsem zjišťoval zda mám dobře kostru na zásuvce tažnýho - celokovová zkoušečka :-( ) a potom jsem zjistil že nefungujou cpuvací senzory a když jsem chtěl nabít telefon tak že jsou i obě zásuvky bez !! Někde jsem četl, že to je napájené přes relé, ale nemám žádné schena, můžete prosím poradit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buri_07_12 Vloženo 10. Duben 2021 Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 Mám stejný problém, měnil jsem roletku u ruční brzdy a musel ven celý středový tunel , po sestavení a komplet zapojení jsem zjistil že my nejdou ve předu ani vzadu obě zásuvky. Pojistka vyměněná ale stejně nejde, ta původní ani nevykazovala prasknutí, je asi OK , a udajně je i pojistka na zásuvky v motoru ,ale tam není schéma, tak nevím kterou vyměnit .... Superb 2 před FL 2013 nafta 125 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.