RamiDc Vloženo 23. Duben 2019 Vloženo 23. Duben 2019 Zdar pánové , možná to tu někde bylo, ale nemůžu to najít !!! Mám Supa II 2014 a praskla mi pojistka na osvětlení a zásuvky v kufru, tu jsem vyměnil ( pojistka praskla, když jsem zjišťoval zda mám dobře kostru na zásuvce tažnýho - celokovová zkoušečka :-( ) a potom jsem zjistil že nefungujou cpuvací senzory a když jsem chtěl nabít telefon tak že jsou i obě zásuvky bez !! Někde jsem četl, že to je napájené přes relé, ale nemám žádné schena, můžete prosím poradit. Díky Citovat
buri_07_12 Vloženo 10. Duben 2021 Vloženo 10. Duben 2021 Mám stejný problém, měnil jsem roletku u ruční brzdy a musel ven celý středový tunel , po sestavení a komplet zapojení jsem zjistil že my nejdou ve předu ani vzadu obě zásuvky. Pojistka vyměněná ale stejně nejde, ta původní ani nevykazovala prasknutí, je asi OK , a udajně je i pojistka na zásuvky v motoru ,ale tam není schéma, tak nevím kterou vyměnit .... Superb 2 před FL 2013 nafta 125 kw Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.