Publikováno Říjen 23, 200618 r Je zde nekdo kdo mi precte z RJM pocet ujetych km., potrebuji vedet kolik ma auto najeto skutecne Dik moc
Říjen 23, 200618 r Autor jaké auto? Cosby ty to vis, uz jsem ti psal. Hledam nekoho kolem Brna, ale asi nikdo zde neni Jinak se jedna o Octu 2001 TDi
Říjen 23, 200618 r Autor Asi pojedu v nejbližší době na Prahu.Napíšu ti to.ještě mi to připomeň do mailu To by bylo super, ale to bude asi pozde. V servisu mi to asi neprectou ze?
Říjen 30, 200618 r v RJ je vždy to co na budiku,de to zjisti približne podle vin pres servis,ale muselo to tam jezdit
Říjen 30, 200618 r v RJ je vždy to co na budiku,de to zjisti približne podle vin pres servis,ale muselo to tam jezdit tak to se hochu pěkně mýlíš
Říjen 30, 200618 r v RJ je vždy to co na budiku,de to zjisti približne podle vin pres servis,ale muselo to tam jezdit tak to se hochu pěkně mýlíš kde to tam chces hledat
Říjen 30, 200618 r V řj. motoru-zastav se u mne,třeba se budeš divit kolik to má. Petane, Ty to taky umis vycist? Celkem by me to zajimalo...
Říjen 30, 200618 r menil sem budiky u sve napsal sem si tam o 10t min a v jednotce az do adresy 100 to sami
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.