marcos Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Je zde nekdo kdo mi precte z RJM pocet ujetych km., potrebuji vedet kolik ma auto najeto skutecne Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 co vim,tak cosby to umi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 jaké auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 jaké auto? Cosby ty to vis, uz jsem ti psal. Hledam nekoho kolem Brna, ale asi nikdo zde neni Jinak se jedna o Octu 2001 TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Asi pojedu v nejbližší době na Prahu.Napíšu ti to.ještě mi to připomeň do mailu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Asi pojedu v nejbližší době na Prahu.Napíšu ti to.ještě mi to připomeň do mailu To by bylo super, ale to bude asi pozde. V servisu mi to asi neprectou ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 v servisu na 99,9%né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 v servisu na 99,9%né Myslel jsem si to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 v RJ je vždy to co na budiku,de to zjisti približne podle vin pres servis,ale muselo to tam jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Asi neni serviska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 v RJ je vždy to co na budiku,de to zjisti približne podle vin pres servis,ale muselo to tam jezdit tak to se hochu pěkně mýlíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 v RJ je vždy to co na budiku,de to zjisti približne podle vin pres servis,ale muselo to tam jezdit tak to se hochu pěkně mýlíš kde to tam chces hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 V řj. motoru-zastav se u mne,třeba se budeš divit kolik to má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 V řj. motoru-zastav se u mne,třeba se budeš divit kolik to má. Petane, Ty to taky umis vycist? Celkem by me to zajimalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 menil sem budiky u sve napsal sem si tam o 10t min a v jednotce az do adresy 100 to sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 SEDLAK-jakej máš rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 SEDLAK-jakej máš rok? 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Tak tam zjistim prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.