lukasko1296 Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 Zdravím Toto by som chcel odstrániť a chcel by som vedieť či je to už moc hrdzavé... A chcel by som to svojpomocne nejako odstrániť nech nemusím ísť do servisu nejaké rady typy diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 primárně to rezne na druhé straně plechu - takže se to už odstranit nedá, jen na chvíli zakrýt. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasko1296 Vloženo 1. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 A keby si to obrusim dám tam plnic a kupim farbu v spreji aspoň nejako to zamaskujem a dufam že to vydrží nieco co povies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 ten plech sice ještě drží pohromadě, ale jsou v něm jakési prooxidované mikropóry - prostě je to už skrz - ty puchýře co vidíš, je prostupující rez z vnitřní strany plechu. Hlavně bude shnilá ta špička prahu pod blatníkem - tam to všechno začalo. U koroze platí: "Vždy je to podstatně horší, než to vypadá." Když to pořádně obrousíš a nastříkáš dostatečně silnou vrtvou barvy, tak to opticky může vydržet rok. Pod tím to ale bude dále reznout a ty puchýře se udělají znovu. Musel by jsi odstranit všechna místa s degradovaným plechem = nové blatníky + vyvařit práh, a to se nevyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 Mně to opravil garážový mechanik za 3500Kč.To jsem mu k tomu dodal ještě ty opravné lemy blatníku za 500Kč celkem.Zpátky jsem to dostal v základovce.V jakém stavu přesně byla ta špička prahu,to nevím.Takže i s opravou laku,kterou jsem potom dělal sám,se cena blíží k 5000Kč.Takže,jak píše Wittmann,je na každém,aby posoudil,jestli se mu taková oprava vyplatí.Navíc je pravděpodobné,že co bylo opravováno,začne brzy reznout znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.