Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím 

Toto by som chcel odstrániť a chcel by som vedieť či je to už moc hrdzavé... A chcel by som to svojpomocne nejako odstrániť nech nemusím ísť do servisu nejaké rady typy diky moc 

IMG_20190501_143452.jpg

IMG_20190501_143427.jpg

Vloženo

ten plech sice ještě drží pohromadě, ale jsou v něm jakési prooxidované mikropóry - prostě je to už skrz - ty puchýře co vidíš, je prostupující rez z vnitřní strany plechu. Hlavně bude shnilá ta špička prahu pod blatníkem - tam to všechno začalo. U koroze platí: "Vždy je to podstatně horší, než to vypadá."

Když to pořádně obrousíš a nastříkáš dostatečně silnou vrtvou barvy, tak to opticky může vydržet rok. Pod tím to ale bude dále reznout a ty puchýře se udělají znovu.

Musel by jsi odstranit všechna místa s degradovaným plechem = nové blatníky + vyvařit práh, a to se nevyplatí

• o 4 týdny později...
Vloženo

Mně to opravil garážový mechanik za 3500Kč.To jsem mu k tomu dodal ještě ty opravné lemy blatníku za 500Kč celkem.Zpátky jsem to dostal v základovce.V jakém stavu přesně byla ta špička prahu,to nevím.Takže i s opravou laku,kterou jsem potom dělal sám,se cena blíží k 5000Kč.Takže,jak píše Wittmann,je na každém,aby posoudil,jestli se mu taková oprava vyplatí.Navíc je pravděpodobné,že co bylo opravováno,začne brzy reznout znovu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...