Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím 

Toto by som chcel odstrániť a chcel by som vedieť či je to už moc hrdzavé... A chcel by som to svojpomocne nejako odstrániť nech nemusím ísť do servisu nejaké rady typy diky moc 

IMG_20190501_143452.jpg

IMG_20190501_143427.jpg

primárně to rezne na druhé straně plechu - takže se to už odstranit nedá, jen na chvíli zakrýt.

• Autor

A keby si to obrusim dám tam plnic a kupim farbu v spreji aspoň nejako to zamaskujem a dufam že to vydrží nieco co povies

ten plech sice ještě drží pohromadě, ale jsou v něm jakési prooxidované mikropóry - prostě je to už skrz - ty puchýře co vidíš, je prostupující rez z vnitřní strany plechu. Hlavně bude shnilá ta špička prahu pod blatníkem - tam to všechno začalo. U koroze platí: "Vždy je to podstatně horší, než to vypadá."

Když to pořádně obrousíš a nastříkáš dostatečně silnou vrtvou barvy, tak to opticky může vydržet rok. Pod tím to ale bude dále reznout a ty puchýře se udělají znovu.

Musel by jsi odstranit všechna místa s degradovaným plechem = nové blatníky + vyvařit práh, a to se nevyplatí

• 4 týdny později...

Mně to opravil garážový mechanik za 3500Kč.To jsem mu k tomu dodal ještě ty opravné lemy blatníku za 500Kč celkem.Zpátky jsem to dostal v základovce.V jakém stavu přesně byla ta špička prahu,to nevím.Takže i s opravou laku,kterou jsem potom dělal sám,se cena blíží k 5000Kč.Takže,jak píše Wittmann,je na každém,aby posoudil,jestli se mu taková oprava vyplatí.Navíc je pravděpodobné,že co bylo opravováno,začne brzy reznout znovu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.