Jurko5765 Vloženo 4. Květen 2019 Sdílet Vloženo 4. Květen 2019 Dobrý deň Nedávno mi začalo vrzgať pravé predné koleso. Začalo to po tom, čo sa vonku veľmi oteplilo a keďže nám robia vodovod tak veľa nerovností a prachu je všade. Skúšal som identifikovať odkiaľ ide ten zvuk a pravdepodobne je to spodný čap ramena. Gumičky neboli nikde poškodené na ramene. Niekde som čítal, že pomôže tam strieknuť olej. Je to pravda? Alebo to musím bezpodmienečne vymeniť. A musím po výmene robiť geometriu? Ďalšia otázka: Podľa mechanika mám vpredu vadné ložisko. Nepočujem, že by nejak extra hučalo a koleso neklepe a nemôžem si momentálne dovoliť ho vymeniť tak som sa chcel opýtať, že ako dlho ešte vydrží a ako spoznám, že už na ňom nemám jazdiť? Posledná otázka skôr zo zvedavosti: Keď som hľadal príčinu vrzgania zo spodu auta všimol som si na prednej náprave taký valec, ktorý je okolo tyče. V servisnom manuálne som sa dočítal, že je to nejaky vibračný filter ale trochu ma zarazilo, že keď som ho chytil tak sa voľne otáčal a pohyboval po tyči a nie som si istý, či je to v poriadku keďže sa v pohode mohol na tyči presunúť až ku karosérií kde by mohol o ňu búchať. Ďakujem moc za odpovede. Prikladám nejaké obrázky dielov, ktoré myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.