gorca25 Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Ahoj škodováci,mám takový drobný problém.Koupil jsem octávku a ze zadních brzd se mi z ničeho nic začal ozývat při brždění strašlivý skřípot a vrzání jakoby byly pakny uplně na kov.Auto jsem tedy odvezl do servisu kde mi sundali bubny a ejhle vše nové od prasátek,paken až po bubny.Problém byl v tom že došlo prý k zanesení brzd od brzdového prachu a to dělá tento problém.Tak mi to všechno vyčistili,promazaliatd.Auto brzdilo super a nic se neozývalo.Po týdnu ježdění mi auto opět skřípe a vrže od zadních brzd.Hruza. Nemá prosím někdo s touto banální záležitostí nějaké skušenosti.Nebo nemuže mi někdo poradit.Přeci nebudu 3x do měsíce nechávat čistit zadní brzdy.Díky za odpovědi. Ahoj všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 mam to samé ,dej kotouče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Ahoj škodováci,mám takový drobný problém.Koupil jsem octávku a ze zadních brzd se mi z ničeho nic začal ozývat při brždění strašlivý skřípot a vrzání jakoby byly pakny uplně na kov.Auto jsem tedy odvezl do servisu kde mi sundali bubny a ejhle vše nové od prasátek,paken až po bubny.Problém byl v tom že došlo prý k zanesení brzd od brzdového prachu a to dělá tento problém.Tak mi to všechno vyčistili,promazaliatd.Auto brzdilo super a nic se neozývalo.Po týdnu ježdění mi auto opět skřípe a vrže od zadních brzd.Hruza. Nemá prosím někdo s touto banální záležitostí nějaké skušenosti.Nebo nemuže mi někdo poradit.Přeci nebudu 3x do měsíce nechávat čistit zadní brzdy.Díky za odpovědi. Ahoj všem Nemam to same. Urcite odstranit tuto zavadu. Muze to byt sjeta celist az na nytek a pod. Musel bych to videt. Ja uz mam generalku za sebou a pri zatazeni rucky kola stoji. Jeste bubny natrit a je to. Pokud budes mit bubny v poradku - co se tyce kapaliny a dobre odvzdusneno, vymena prasatek a celisti za nove + sada pruzin a uchytu + stoceny bubny, budou ti lepe brzdit nez kotoucove, na kterych jsi generalku neudelal nekolik let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorca25 Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Ahoj škodováci,mám takový drobný problém.Koupil jsem octávku a ze zadních brzd se mi z ničeho nic začal ozývat při brždění strašlivý skřípot a vrzání jakoby byly pakny uplně na kov.Auto jsem tedy odvezl do servisu kde mi sundali bubny a ejhle vše nové od prasátek,paken až po bubny.Problém byl v tom že došlo prý k zanesení brzd od brzdového prachu a to dělá tento problém.Tak mi to všechno vyčistili,promazaliatd.Auto brzdilo super a nic se neozývalo.Po týdnu ježdění mi auto opět skřípe a vrže od zadních brzd.Hruza. Nemá prosím někdo s touto banální záležitostí nějaké skušenosti.Nebo nemuže mi někdo poradit.Přeci nebudu 3x do měsíce nechávat čistit zadní brzdy.Díky za odpovědi. Ahoj všem Nemam to same. Urcite odstranit tuto zavadu. Muze to byt sjeta celist az na nytek a pod. Musel bych to videt. Ja uz mam generalku za sebou a pri zatazeni rucky kola stoji. Jeste bubny natrit a je to. Pokud budes mit bubny v poradku - co se tyce kapaliny a dobre odvzdusneno, vymena prasatek a celisti za nove + sada pruzin a uchytu + stoceny bubny, budou ti lepe brzdit nez kotoucove, na kterych jsi generalku neudelal nekolik let. To vím taky,a jestli jsi si nevšiml tak jsem psal že mám vše nové že jsem to měl v servisu a drhne a píská to po týdnu ježdění.tak ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Tak sorac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.