Christian Dančík Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 Zdravím. Chcel by som sa vás spýtať na radu ohladne nefunkčných 12 V zásuviek. Raz keď som sa ju snažil vyčistiť nedoplo mi že šrobovák môže spôsobiť nefunkčnosť obi dvoch zásuviek pretože som videl aj skrat. Momentálne mi nefunguje ani interiérová zásuvka ani tá v batožinovom priestore. Chcem sa vás spýtať najprv že či by mi to škoda servis uznali do zárukya vymenili a keď nie tak aká nákladná je oprava/ výmena alebo čo s tým mám spraviť. Ďakujem pekne za vaše rady | Škoda Octavia 3 FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 A poistku si pozrel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Christian Dančík Vloženo 19. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 Už áno. Kamarat automechanik mi to napísal hneď po tom ako som sem pridal tému. Vymenil som poistku a problem vyriešený. Ale ďakujem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.