Publikováno Květen 20, 20196 r Nevíte někdo jaká je délka toho náboje jak se nasazuje kolo? Objednal jsem podložky 12mm a chtějí po mě, abych to změřil, že to musí bejt dlouhý, aby to šlo udělat se středícím kroužkem... Nechcou se mi sundávat kola, mám CNG verzi a tudíž nemám ani zvedák na kolo... ale řekl bych, že to bude minimálně 14mm... čímž pádem bych možná mohl mít klasicky 10mm bez středícího osazení.
Květen 20, 20196 r Autor 13mm přesně... citigo 2018 ... 10mm podložky teda nejsou úplně vhodné... Upraveno Květen 20, 20196 r od MartinZZ
Červen 20, 20196 r Autor Jo, tak podložky 13mm na míru došly a nedosedají na styčnou plochu... jen tak pro info... takže k ničemu... UPDATE1: koupil jsem další 15mm na podlozky-pod-kola.cz (fakt super kvalita a spokojenost s komunikací) UPDATE2: sundal jsem je, protože to čouhalo ven a nelíbilo se mi to ani trochu.. UPDATE3: aktuálně jezdím zase na origo plecháčích, protože mi přišlo, že ALU ubírají výkonu... Tolik k mým zkušenostem s koly. Upraveno Květen 8, 20214 r od MartinZZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.