Jaysee Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Ahojte, snažím sa na Fabii spraviť fixné napájanie kamery, tak som kúpil taku blbosť ktora sa strčí miesto poistky a do nej sa daju poistky a ide z nej káblik (netuším ako to popísať). Pôvodný plán bol taký, ze to dám miesto poistky rádia, no zistil som, že rádio ma asi inak riešené to, že je vypnuté zapaľovanie. Nachádza sa niekde ľahko pristupnych 12v kde by som tu kameru vedel zapojiť, ale aby po vytiahnutí kľúča ju vyplo? Skúšal som aj autozapalovac ale ten je tiež podľa všetkého nonstop zapnuty.Ďakujem https://s.click.aliexpress.com/e/Aa3zr6Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 (editace) To ti je super vecička. Dakujem idem objednať. Tiež sa chystám tak isto zapojiť kameru len ja som plánoval priamo napojiť do poistkovej skrine. Ale teraz použijem toto. Do poistky to chcem dať čo je voľná na ťažné zariadenie č. 57 alebo sú tam ešte asi dve tri ktoré sú neobsadene len musím zistiť v ktorej je 12v po zapnutí kľučku Editováno: 21. Květen 2019, autor: prokoppd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaysee Vloženo 21. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 No čo som pozeral, tak to čo nie je osadené tak tam ani nie su kontakty/predpriprava, takze musím použiť len to čo je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 (editace) Tak potom ešte trúba. Tá myslím funguje len so zapnutým kľúčom. Len ešte vymyslieť kam zapojiť kostru. Ale to by nemal byt problém Editováno: 21. Květen 2019, autor: prokoppd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Ahoj,já to mám přesně stejným způsobem a zapojené to mám na vnitřní větrák topení,ten se zapíná až s otočením klíčku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaysee Vloženo 21. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 To je poistka 68 - ventilator cerstveho vzduchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 (editace) Neřeknu ti jaká je to pojistka,mám fabii 2 a tam to asi bude jinak,ale ano,je to ventilátor čerstvého vzduchu,ten se spíná až po otočení klíčku. Editováno: 21. Květen 2019, autor: Albín 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.