Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 ja sem asi divnej, ale mam origo repro a sem spokojenej.... A nebo si neslysel jak to hraje kdyz si s tim nekdo malicko pohraje ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 ja sem asi divnej, ale mam origo repro a sem spokojenej.... A nebo si neslysel jak to hraje kdyz si s tim nekdo malicko pohraje ;-) bez komentáře.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 27. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 ja sem asi divnej, ale mam origo repro a sem spokojenej.... zlikviduj ten igelitak, nahrad ho alespon parofolii pod plovoucku, utemuj skviry kolem repraku a dej vse zpet. Nebudes chapat, ze jsi mohl bejt bez toho ! PS: Zitra se tesim v Praze Tak jsem provedl nahrazeni igelitu folii pod plovouci podlahy. Dekuji za navod, koupil jsem cca 2metry za necelych 30kc. Rozdil zvuku nesrovnatelny, timto dekuji za rady. Vysledek za ty prachy stoji za to. MDF + folie pod podlahy a je to o necem jinym i se seriovyma repro. Po trapasu s repro Blaupunkt jsem zkousel jeste Impacty a vysledek taky katastrofa, takze jsem osadil zpatky seriovy repro. Takze diky vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Tesi me, ze to nekdo dalsi vyzkousel a je spokojenej stejne jako ja a vsem nevericim tomasum to potvrdil taky. Cpat tam folie k tomu urceny za nehorazny penize a o vaze, jako bych vozil tchyni, mi pri levnejsi zastavbe porad prijde zbytecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.