Tainix Vloženo 9. Červen 2019 Vloženo 9. Červen 2019 (editace) Čau, nevím jak změnit zobrazované jméno při vytažení klíče ze zapalování. Už jsem hledal ve všech nastaveních a nic. Budu rád za radu. Editováno: 9. Červen 2019, autor: Tainix Citovat
misocko Vloženo 9. Červen 2019 Vloženo 9. Červen 2019 nechce sa mi koli tebe luskat manual , ale skusil by som iny mobil sparovat, co to bude pisat potom mne to pise iba ze nemam zabudnut mobil, bez mena Citovat
Tainix Vloženo 9. Červen 2019 Autor Vloženo 9. Červen 2019 Mobil spárovaný mám a předchozí co tam byl jsem vymazal. Už mě jen napadá dát “tovární nastavení” ale nechce se mi pak zas všechno nastavovat tak jsem se zkusil zeptat jestli už tohle někdo řešil. Citovat
misocko Vloženo 9. Červen 2019 Vloženo 9. Červen 2019 (editace) myslim ze aj "toverni nastaveni" si mozes vybrat co chces znulovat a nemas to sparovane s klucom? co druhy kluc? pise to iste meno? Editováno: 9. Červen 2019, autor: misocko Citovat
5icz Vloženo 9. Červen 2019 Vloženo 9. Červen 2019 Mě se začalo zobrazovat jméno v autě potom, co jsem si hrál s aplikacemi jako Škoda Connect, MyŠkoda apod. Citovat
M_ike Vloženo 10. Červen 2019 Vloženo 10. Červen 2019 To jmeno to bere ze Skoda Connect. Jak to vypnout ale netusim.. osobne mi to tam nijak nevadi. Citovat
Tainix Vloženo 10. Červen 2019 Autor Vloženo 10. Červen 2019 Díky všem, už jsem to smazal pomocí továrního nastavení Škoda connect (nebo tak nějak). Citovat
Tomáš Koutnak Vloženo 21. Listopad 2021 Vloženo 21. Listopad 2021 Takze kdyz dam tovarni nastaveni tak mi to da vybrat co chci nastavit do tovarniho nastaveni nebo se vymaze vse?diky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.