Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím

Chcem sa opýtať, či sa aj vám zobrazuje táto otravná hláška po naštartovaní " PRE VLASTNÚ BEZPEČNOSŤ VŽDY DODRŽIAVAJTE PRAVIDLÁ CESTNEJ PREMÁVKY"

Zisťoval som, či sa to zobrazí po odomknutí auta diaľkovým ovládačom, alebo kľučkou. Ale zobrazuje sa to sporadicky v oboch prípadoch. Nie ale vždy. A kým nekliknem na OK tak ten oznam tam ostáva. Lezie mi to na nervy.  Máte s tým oznamom skúsenosti ?  Vďaka.

skoda.jpg

• 8 měsíců později...

Mne sa to tiez zacalo objavovat na mojom Kodiaqu, ale neviem ci to suvisi s novymi mapami, alebo Traffic Alerts, alebo po spraveni par update-ov cez Caristu (OBD II), ale je to otravne.

Nevie niekto, kde sa to da vypnut?

vdaka

Moje bolo povodne objednane a kupene v Cechach.

Vyskusam a dam vediet ked par dni pojazdim...

On 6/18/2019 at 7:03 PM, ministry078 said:

Zdravím

Chcem sa opýtať, či sa aj vám zobrazuje táto otravná hláška po naštartovaní " PRE VLASTNÚ BEZPEČNOSŤ VŽDY DODRŽIAVAJTE PRAVIDLÁ CESTNEJ PREMÁVKY"

Zisťoval som, či sa to zobrazí po odomknutí auta diaľkovým ovládačom, alebo kľučkou. Ale zobrazuje sa to sporadicky v oboch prípadoch. Nie ale vždy. A kým nekliknem na OK tak ten oznam tam ostáva. Lezie mi to na nervy.  Máte s tým oznamom skúsenosti ?  Vďaka.

skoda.jpg

@Ministry - aky telefon mas? 

ozval som sa viacerym servisom a jeden mi odpisal,ze tu hlasku preposlal do skoda-auto a ze mu odpisali,ze to suvisi s updatom telefonu.( trocha zvlastne, ale tak skusim) Ja mam Iphone. Skusil som vypnut Bluetooth a uvidime,ci ta hlaska sa bude objavovat aj tak,ked nebude telefon sparovany s autom...

• 1 měsíc později...
  • Autor
V 20. 2. 2020 na 13:50, Jurci357 napsal:

@Ministry - aky telefon mas? 

ozval som sa viacerym servisom a jeden mi odpisal,ze tu hlasku preposlal do skoda-auto a ze mu odpisali,ze to suvisi s updatom telefonu.( trocha zvlastne, ale tak skusim) Ja mam Iphone. Skusil som vypnut Bluetooth a uvidime,ci ta hlaska sa bude objavovat aj tak,ked nebude telefon sparovany s autom...

Vďaka za tip. TOTO som neskusil ani ja. vypnem BT a uvidim. ale predsa len by sa to mohlo dať nejakým kodovaním  vypnúť. lezie to na nervy :)

Vcera som to nasiel v sekcii ineho fora tu  "aplikacia Carista + ELM327" na strane 78 a tam to rozoberali. Treba cez caristu dat "disable" tento field -> "show follow traffic regulations disclaimer in infotainment". Ja som to mal enabled a vcera som to zmenil a uz to nevyskakuje. Snad pomoze aj inym...

• Autor
Před hodinou, Jurci357 napsal:

Vcera som to nasiel v sekcii ineho fora tu  "aplikacia Carista + ELM327" na strane 78 a tam to rozoberali. Treba cez caristu dat "disable" tento field -> "show follow traffic regulations disclaimer in infotainment". Ja som to mal enabled a vcera som to zmenil a uz to nevyskakuje. Snad pomoze aj inym...

mám obidve veci. aj Caristu aj ELM. Vela vexi som si tym prisposobil, ale toto som si nevšimol . Idem to hneď skúsiť , a dám vedieť :)

FUNGUJE TO !  vypol som to . Vďaka pekne ! :)

Upraveno od ministry078

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.