trakar Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Potřebuju radu jestli se dá sehnat samostatně tyčový mechanizmus k senzoru sklonu světel co je na zadním ramenu. Zapoměl jsem na to že tam je a při vyměně pružin jsem nalomil jeden kloubek :( Dal jsem to dokupy a pojistil drátem kdyby prasknul uplně. Stačil by mě vlastně jen ten jeden kloubek s tím šroubem, je to ten první u senzoru. Superb 2 6/2012 Děkuji všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Ahoj, menil som to a neviem o tom, ze by sa to dalo vymenit samostatne. Skus pozriet AliExpress alebo eBay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trakar Vloženo 19. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 A ten starý senzor jsi vyhodil? Já to taky nenašel samostatně, přitom ten vrch je demontovatelný- je to přišroubované matkou, když se rozdělává rameno. a spodek jde nacvaknout v kloubu, sakra taková kravina, no udělal jsem chybku málem jsem to urval celé, když jsem spustil rameno dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.