Stanson Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Mohl bych poprosit nekoho znaleho, jak je to se stresni antenou? Ma kazda antena na S3 gps? Mam Bolero a neni zvykem SA davat do auta neco navic. Ne netu jsem nasel antenu GSM+GPS, nebo GSM+GPS+WEBASTO. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Pokud se nepletu, tak: Pokud ma auto na strese ploutev, tak je v ni schovana GPS a GSM antena (pokud ma pripravu pro telefon, jinak jen GPS) Anteny pro radio jsou v zadnim skle, prvni 2-3 pruhy (nebo kolik) u brzdoveho svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 20. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Díky za info, příjemné zjištění. Jak je to potom s kabeláží, je tam i svod k infotainmentu? Vysvětlím důvod proč to řeším, Vyhovuje mi AA + Waze , díky pokovenému sklu mám dole v přihrádce špatný signál, používal jsem na delší cestu BT GPS externí modul, funkční, ale dost krkolomná metoda. Na Alíku jsem objevil a otestoval opakovač GPS (vnější anténa + vnitřní anténa), otestoval jsem, je to funkční, ale raději bych tu vnější vyměnil za originál v ploutvi a tu vnitřní dal někam okolo přihrádky pro telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 20. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Našel jsem teď toto 5Q0035507K, pouze atrapa. Obávám se, že to může být můj případ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Ja problem se signalem pri navigovani pres AA vyresil drzakem na telefon, do ktereho lze telefon dat jednou rukou a pak kdyz se to da nahoru, tak telefon ma pouzitelny signal.https://www.aliexpress.com/item/32713590004.html?spm=2114.search0104.3.34.482269f5V95Bks Alligator Mouth Clip Design Cell Mobile Phone Car Mount Holder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.