Publikováno Červen 19, 20196 r Mohl bych poprosit nekoho znaleho, jak je to se stresni antenou? Ma kazda antena na S3 gps? Mam Bolero a neni zvykem SA davat do auta neco navic. Ne netu jsem nasel antenu GSM+GPS, nebo GSM+GPS+WEBASTO. Diky.
Červen 20, 20196 r Pokud se nepletu, tak: Pokud ma auto na strese ploutev, tak je v ni schovana GPS a GSM antena (pokud ma pripravu pro telefon, jinak jen GPS) Anteny pro radio jsou v zadnim skle, prvni 2-3 pruhy (nebo kolik) u brzdoveho svetla.
Červen 20, 20196 r Autor Díky za info, příjemné zjištění. Jak je to potom s kabeláží, je tam i svod k infotainmentu? Vysvětlím důvod proč to řeším, Vyhovuje mi AA + Waze , díky pokovenému sklu mám dole v přihrádce špatný signál, používal jsem na delší cestu BT GPS externí modul, funkční, ale dost krkolomná metoda. Na Alíku jsem objevil a otestoval opakovač GPS (vnější anténa + vnitřní anténa), otestoval jsem, je to funkční, ale raději bych tu vnější vyměnil za originál v ploutvi a tu vnitřní dal někam okolo přihrádky pro telefon.
Červen 20, 20196 r Autor Našel jsem teď toto 5Q0035507K, pouze atrapa. Obávám se, že to může být můj případ.
Červen 20, 20196 r Ja problem se signalem pri navigovani pres AA vyresil drzakem na telefon, do ktereho lze telefon dat jednou rukou a pak kdyz se to da nahoru, tak telefon ma pouzitelny signal.https://www.aliexpress.com/item/32713590004.html?spm=2114.search0104.3.34.482269f5V95Bks Alligator Mouth Clip Design Cell Mobile Phone Car Mount Holder
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.