Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim kto uz menil predne loziska, mne to huci od 60 a ani pri zatacani to neprestane. Pneumatikami to nie je mam ich totiz nove. Pytal som sa v servise a povedali mi ze sa da vymenit len cely naboj a ten stoji 1600Sk. Ako to vlastne je kolko to stoji.

Vloženo

Mě už ho vyměňovali a cena byla i s prací necelých 3000,-Kč...Naštěstí výměna byla zdarma, neboť jsem měl na něm najeto jen 25000km...tak to hodili na nějakou záruku nebo jiný auto...co já vím..hlavně že ho vyměnili a nic jsem neplatil.

Takže těch 1600 SK je dobrá cena....

Vloženo

Ahoj..Taky mě to potkalo-před 14ti dny..Cena 1290,-Kč(SKF-autodíly krč),výměnit jsem si to chtěl sám,ale zjistil jsem,že bez lisu si ani neškrtnu..Nakonec mi to za 600Krone udělal známej(Plzeň)- :)

Takže jsem teď spokojenej-a ten klid :palec2:

Vloženo

ja si skor myslim že to bude tymi pneumatikami, môj pípad..

minulu zimu som kupil nove matadory 185ky (na zimu, viem, debil..) ale od 60 sa to zrazu rozhučalo a nedalo sa identifikovať odkial ten zvuk išiel. bol som v servise, ložiska ani nehlesli..takže by som to videl na nezajazdene pneumatiky.

ku koncu zimy to už prestalo, uvidime tuto zimu:-)

ak to bude znovu robiť, strelim ich za lacny peniaz a kupim nejake lepšie 175ky

Vloženo

v pneu mi povedali že na zimu je lepšie mať užšie kola koli styčnej ploche a tlyku vyvynutemu na tu plochu - čím užšia tým väčší tlak a naopak:-)

tak neviem:-)

Vloženo
v pneu mi povedali že na zimu je lepšie mať užšie kola koli styčnej ploche a tlyku vyvynutemu na tu plochu - čím užšia tým väčší tlak a naopak:-)

tak neviem:-)

uzsi pneu se ti akorat lepe prorezou vysokym snehem, jezdim na zimnich 185 a pohoda a jak to tak vypada asi pujdu do 195/50/R15...... :D

Vloženo (editace)

Zrovna jsem nekde cetl, ze pravidlo o uzkych gumach na zimu prislo ze skandinavskych zemi. Jednim dechem ale autor dodal, ze se to prave tyka skandinavskych zemi, kde je zima o necem jinem. V nasich podminkach, kdy prevazuje brecka, mokry asfalt a obcas ujezdeny snih to pry az tak moc neplati, rozumny kompromis je zadouci.

To znamena, kdo ma standardni rozmery 14" a 15" na Fabii, neudela nic spatne.

Snad jen 205/45R16 je uz mozna zbytecne moc.

K te zime ve Skandinavii - kdo u nas videl na silnici pneu Conti VikingContact 3? Asi nikdo, nedovazi se a na primej dotaz u dodavatele to pry ofiko nejde a ani by v nasich klimatickych podminkach nemely dobre vlastnosti.

To jsem se zase rozkecal... :disgust:

Editováno: , autor: Maverick

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...