Publikováno Říjen 24, 200618 r Zdravim kto uz menil predne loziska, mne to huci od 60 a ani pri zatacani to neprestane. Pneumatikami to nie je mam ich totiz nove. Pytal som sa v servise a povedali mi ze sa da vymenit len cely naboj a ten stoji 1600Sk. Ako to vlastne je kolko to stoji.
Říjen 25, 200618 r no myslim ze ti rekli jeste slusneou cenu kdyz to prepoctu na Kč, tady ve skodovce stoji jedno i s nabojem pres 2000kč
Říjen 25, 200618 r Mě už ho vyměňovali a cena byla i s prací necelých 3000,-Kč...Naštěstí výměna byla zdarma, neboť jsem měl na něm najeto jen 25000km...tak to hodili na nějakou záruku nebo jiný auto...co já vím..hlavně že ho vyměnili a nic jsem neplatil. Takže těch 1600 SK je dobrá cena....
Říjen 25, 200618 r Ahoj..Taky mě to potkalo-před 14ti dny..Cena 1290,-Kč(SKF-autodíly krč),výměnit jsem si to chtěl sám,ale zjistil jsem,že bez lisu si ani neškrtnu..Nakonec mi to za 600Krone udělal známej(Plzeň)- Takže jsem teď spokojenej-a ten klid
Říjen 25, 200618 r ja si skor myslim že to bude tymi pneumatikami, môj pípad.. minulu zimu som kupil nove matadory 185ky (na zimu, viem, debil..) ale od 60 sa to zrazu rozhučalo a nedalo sa identifikovať odkial ten zvuk išiel. bol som v servise, ložiska ani nehlesli..takže by som to videl na nezajazdene pneumatiky. ku koncu zimy to už prestalo, uvidime tuto zimu:-) ak to bude znovu robiť, strelim ich za lacny peniaz a kupim nejake lepšie 175ky
Říjen 25, 200618 r v pneu mi povedali že na zimu je lepšie mať užšie kola koli styčnej ploche a tlyku vyvynutemu na tu plochu - čím užšia tým väčší tlak a naopak:-) tak neviem:-)
Říjen 25, 200618 r v pneu mi povedali že na zimu je lepšie mať užšie kola koli styčnej ploche a tlyku vyvynutemu na tu plochu - čím užšia tým väčší tlak a naopak:-)tak neviem:-) uzsi pneu se ti akorat lepe prorezou vysokym snehem, jezdim na zimnich 185 a pohoda a jak to tak vypada asi pujdu do 195/50/R15......
Říjen 25, 200618 r Do hor uzke, do mesta je to fuk - tak bych to asi charakterizoval ja. Sam mam 165/70, ale jen proto, ze mi je dali pri koupi auta. Jinak bych sirku nijak extra neresil.
Říjen 25, 200618 r Zrovna jsem nekde cetl, ze pravidlo o uzkych gumach na zimu prislo ze skandinavskych zemi. Jednim dechem ale autor dodal, ze se to prave tyka skandinavskych zemi, kde je zima o necem jinem. V nasich podminkach, kdy prevazuje brecka, mokry asfalt a obcas ujezdeny snih to pry az tak moc neplati, rozumny kompromis je zadouci. To znamena, kdo ma standardni rozmery 14" a 15" na Fabii, neudela nic spatne. Snad jen 205/45R16 je uz mozna zbytecne moc. K te zime ve Skandinavii - kdo u nas videl na silnici pneu Conti VikingContact 3? Asi nikdo, nedovazi se a na primej dotaz u dodavatele to pry ofiko nejde a ani by v nasich klimatickych podminkach nemely dobre vlastnosti. To jsem se zase rozkecal... Upraveno Říjen 25, 200618 r od Maverick
Říjen 26, 200618 r Dnes som dal vymenit predne loziska.Matros za 3560sk+robota.Dobra investicia nie je nad to ´´ticho´´ ktore nastalo
Říjen 27, 200618 r Dnes som dal vymenit predne loziska.Matros za 3560sk+robota.Dobra investicia nie je nad to ´´ticho´´ ktore nastalo Souhlas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.